Laptopun sıcaklık değerlerinde bir sorun var mı?

coroglen13

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
Ryzen 5 4600h
ASUS TUF A15 FA506IHR: Ryzen 5 4600H, GTX 1650, 8 GB RAM var. Laptoptan çok memnunum ama gözüme bir şey takıldı işlemci sıcaklığı ile. Ekran kartı sıcaklığı 66 70 derece arası çok iyi ama işlemci 75 76 civarı tamam iyi denebilir Ryzen'e göre ama şöyle bir şey gözlemledim işlemci sıcaklığı 85 84 83 82 81 80 79 78 77 76 75 oluyor. Sonra arada 85'ten geriye gelip 75 76 da duruyor. Bu Afterburner ile alakalı bir sıkıntı mı acaba?

Yani aşırı ısınmıyor bir de bilgisayar ben terliyorum kendim odada yani o mu ısınmasın biraz her neyse bir sıkıntı olabilir sıcaklık değerinde sıkıntı gibi gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayır. Aksine laptop için çok iyi değerler.

Değerler hangi oyunu oynarken bu şekilde?

En son Forza Horizon 5'ten çıktım değerler böyleydi yüksek ayarlarda 60 80 FPS arası değerler ve sıcaklıklar da böyle yani. RDR 2 olsun BF5 olsun bunları oynuyorum genelde güncel oyunlarda değerler birbirine yakın.

Yaz ayları için değerler gayet iyi.

Yaz ayları için değerler gayet iyi.

Hocam alalı 1 ay oldu ilk defa bir oyuncu bilgisayarım oldu alışık değilim sıcaklıklara ki bu modele bilmem kronik ısınma sorunlu alınmaz TUF serisi bilmem nasıl dediler ki param da çok kısıtlıydı 12 bin vardı işte aldım direk daha iyisi alınabilirdi yani ama bekledikçe artıyordu 13.5 14 bin olmuş geçen baktım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…