Termal macun değiştiği halde sıcaklık değerlerinde bir fark olmaması

Dereceler düşmesi gerekirken artıyor :/

Dosya Ekleri

• son durum bu.png
    son durum bu.png
    37,4 KB · Görüntüleme: 49
Patladım gülmekten yahu macunu neden çalsın adam sürmüş vermiş işte komedi vallahi :) Teknik kısma gelirsek, benim de yıllar önce Toshiba marka laptopum vardı defalarca ısınma sorunu yüzünden sürekli kapanıyordu yapamadılar. Cihazı söktüm parçaladım sorun nedir hala anlaşılmış değil. En az 3 defa servise gitti kapanma sorunu yüzünden, çok ısınıyordu çünkü.

Patladım gülmekten yahu macunu neden çalsın adam sürmüş vermiş işte komedi vallahi :) Teknik kısma gelirsek, benim de yıllar önce Toshiba marka laptopum vardı defalarca ısınma sorunu yüzünden sürekli kapanıyordu yapamadılar. Cihazı söktüm parçaladım sorun nedir hala anlaşılmış değil. En az 3 defa servise gitti kapanma sorunu yüzünden, çok ısınıyordu çünkü.
Direkt öyle dediler ben de anlamadım.
Ama şu anda 59-60 dereceleri görmem beni de tedirgin ediyor açıkçası.

Ama şu anda 59-60 dereceleri görmem beni de tedirgin ediyor açıkçası.

Havalar sıcak normal şartlar da laptop bu, hadi boşta 40, 50 arası olsun, boşta 70 derece evet fazla maalesef. Test yapıp 90 dereceleri geçmen garanti bu durum da.

Hocam yanlış sürmüş olabilir. İsterseniz siz temizleyip tekrar silin.
Korkuyorum bilgisayara bir şey olursa diye. Bu riski alabilir miyim emin değilim.
Şu anda sıcaklık bu şekilde. Çok fazla gibime geliyor. Normalde böyle olmuyordu.
69-70-72 dereceleri daha önce hiç görmediğim halde görmeye başladım şaka gibi :(
Güncelleme: Arkadaşlar bugün tekrar gittim ve sordum. ''70 dereceleri görmeye başladım. Acaba macunu fazla sürmüş olabilir miyiz? ''diye. Adam, ''Macun sürmek her zaman yaptığımız iş. O yüzden bir sıkıntı olmaz.'' dedi. Belki oynadığın oyundan dolayı artmıştır dedi.

Dosya Ekleri

• sıcaklık.png
    sıcaklık.png
    21,6 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı