Epic Games Last of Us Part 1 Epic Games'te 549 TL

Balon oyun.

😅 Arkadaşlar "👎🏿" atmak yerine neden begenmediginizi soyleyin tartisalim.
Hocam linç yiyeceğinizi bildiğiniz halde oyuna ''balon'' diyorsunuz belkide sizin tarzınıza uygun değil veya sizi kendinize çeken bir oyun değildir ondan size kötü gelmiş olabilir oynayanların hepsi memmun. ben hiçbir AAA oyunun kötü olacağını sanmıyorum. :)

Hocam linç yiyeceğinizi bildiğiniz halde oyuna "balon" diyorsunuz belki de sizin tarzınıza uygun değil veya sizi kendinize çeken bir oyun değildir ondan size kötü gelmiş olabilir oynayanların hepsi memnun. Ben hiçbir AAA oyunun kötü olacağını sanmıyorum. :)

Belki de daha oyunu bile oynamamıştır bilemeyiz :D

Hocam linç yiyeceğinizi bildiğiniz halde oyuna "balon" diyorsunuz belki de sizin tarzınıza uygun değil veya sizi kendinize çeken bir oyun değildir ondan size kötü gelmiş olabilir oynayanların hepsi memnun. Ben hiçbir AAA oyunun kötü olacağını sanmıyorum. :)

Bu konuya bende katılıyorum hiçbir AAA oyun kötü olamaz tarzı size uymasa bile bir şekilde oynatır. En kötü beceremedim ama mükemmel oyun dersiniz.

Verilmez bence koleksiyon yapılmıyorsa. Ben ücretsiz bitirdim offline hesapla.

Oyunun mekanikler sıkıcı bana göre ama hikaye ve atmosfer sayesinde çok güzel bir oyun. Bir GoW mekanikleri olsa saçma olurmuş ama eğlencesi artardı. Ben oturdummu Max 1.5 saat oynuyorum Last of Us'ı. Daha bitiremedim sıkmaya başladı.

Şu oyunu da merak ediyorum ama bi ucuzlamadı arkadaş, iyi ki PS Exclusive idi zamanında. GoW da aynı şekilde Sony illa kitleyecek rahat edemiyor

Geri
Yukarı