Dexocardia Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 10 16 Ağustos 2024 #1 Her zamanki gibi oyuna düz giriş yaptım ve gösterdiğim slottaki tabanca hep böyle nişan alma modunda takılı kalıyor .oyun/bilgisayarı restartladım bir şey değişmedi. Bilgisi olan var mı?
Her zamanki gibi oyuna düz giriş yaptım ve gösterdiğim slottaki tabanca hep böyle nişan alma modunda takılı kalıyor .oyun/bilgisayarı restartladım bir şey değişmedi. Bilgisi olan var mı?
Çözüm KrulTer 16 Ağustos 2024 Dexocardia dedi: Evet, hatta daha kötü oluyor tüm silahlar öyle kalıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu bitirmemden baya zaman geçti hatırlamıyorum fakat, silah atabiliyor musunuz? ya da etkileşime girebileceğiniz bir alet? (modifiye yeri gibi)
Dexocardia dedi: Evet, hatta daha kötü oluyor tüm silahlar öyle kalıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu bitirmemden baya zaman geçti hatırlamıyorum fakat, silah atabiliyor musunuz? ya da etkileşime girebileceğiniz bir alet? (modifiye yeri gibi)
KrulTer Centipat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 431 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #2 Önceki saveleri denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Dexocardia Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 10 16 Ağustos 2024 #3 KrulTer dedi: Önceki saveleri denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, hatta daha kötü oluyor tüm silahlar öyle kalıyor. Artı 0 Eksi
KrulTer dedi: Önceki saveleri denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, hatta daha kötü oluyor tüm silahlar öyle kalıyor.
KrulTer Centipat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 431 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #4 Dexocardia dedi: Evet, hatta daha kötü oluyor tüm silahlar öyle kalıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu bitirmemden baya zaman geçti hatırlamıyorum fakat, silah atabiliyor musunuz? ya da etkileşime girebileceğiniz bir alet? (modifiye yeri gibi) Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Dexocardia dedi: Evet, hatta daha kötü oluyor tüm silahlar öyle kalıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu bitirmemden baya zaman geçti hatırlamıyorum fakat, silah atabiliyor musunuz? ya da etkileşime girebileceğiniz bir alet? (modifiye yeri gibi)
KS KS Dexocardia Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 10 16 Ağustos 2024 #5 KrulTer dedi: Oyunu bitirmemden bayağı zaman geçti hatırlamıyorum fakat, silah atabiliyor musunuz? Ya da etkileşime girebileceğiniz bir alet? (modifiye yeri gibi) Genişletmek için tıkla... Tamamdır bu workbenchlere girip çıktığım zaman düzeldi, teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
KrulTer dedi: Oyunu bitirmemden bayağı zaman geçti hatırlamıyorum fakat, silah atabiliyor musunuz? Ya da etkileşime girebileceğiniz bir alet? (modifiye yeri gibi) Genişletmek için tıkla... Tamamdır bu workbenchlere girip çıktığım zaman düzeldi, teşekkür ederim.
KrulTer Centipat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 431 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #6 Dexocardia dedi: Tamamdır bu workbenchlere girip çıktığım zaman düzeldi, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne güzel, bu tür sorunlar bazen insanın canından bezdiriyor Artı 0 Eksi
Dexocardia dedi: Tamamdır bu workbenchlere girip çıktığım zaman düzeldi, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne güzel, bu tür sorunlar bazen insanın canından bezdiriyor