Dexocardia
Hectopat
Her zamanki gibi oyuna düz giriş yaptım ve gösterdiğim slottaki tabanca hep böyle nişan alma modunda takılı kalıyor .oyun/bilgisayarı restartladım bir şey değişmedi. Bilgisi olan var mı?
Oyunu bitirmemden baya zaman geçti hatırlamıyorum fakat, silah atabiliyor musunuz? ya da etkileşime girebileceğiniz bir alet? (modifiye yeri gibi)Evet, hatta daha kötü oluyor tüm silahlar öyle kalıyor.
Evet, hatta daha kötü oluyor tüm silahlar öyle kalıyor.Önceki saveleri denediniz mi?
Oyunu bitirmemden baya zaman geçti hatırlamıyorum fakat, silah atabiliyor musunuz? ya da etkileşime girebileceğiniz bir alet? (modifiye yeri gibi)Evet, hatta daha kötü oluyor tüm silahlar öyle kalıyor.
Oyunu bitirmemden bayağı zaman geçti hatırlamıyorum fakat, silah atabiliyor musunuz? Ya da etkileşime girebileceğiniz bir alet? (modifiye yeri gibi)
Ne güzel, bu tür sorunlar bazen insanın canından bezdiriyorTamamdır bu workbenchlere girip çıktığım zaman düzeldi, teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.