Last of Us part 1 PC optimizasyonu düzeldi mi?

Acer Nitro 5 AN-515-58 dizüstü özellikler:
Ekran kartı: RTX 3060 6VRAM 140W.
RAM: 16 GB.
İşlemci: i7- 12700H.

Öncelikle iyi günler. Yıllardır oynamak istediğim Last of Us'ı artık oynamak istiyorum. 23 Ağustos (v1.1.2) güncellemesinden sonra Last of Us'ın Steam yorumlarına, açılan konulara ve YouTube videolarına baktım. Optimizasyon düzeldi diyen var düzelmedi diyen var. Yakın zamanda yukarıdaki özelliklere benzer laptopla oynayan var mı? Optimizasyon durumu nedir? Biraz daha beklenilmeli mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle iyi günler. Yıllardır oynamak istediğim Last of Us'ı artık oynamak istiyorum. 23 Ağustos (v1.1.2) güncellemesinden sonra Last of Us'ın Steam yorumlarına, açılan konulara ve YouTube videolarına baktım. Optimizasyon düzeldi diyen var düzelmedi diyen var. Yakın zamanda yukarıdaki özelliklere benzer laptopla oynayan var mı? Optimizasyon durumu nedir? Biraz daha beklenilmeli mi? Şimdiden teşekkür ederim.

4060 Ti bilgisayarda Ultra ayarlarda 55 60 arası alıyor. Fena değil şu anda, ayar yapmanız lazım.

O vram ile oyunu orta ayarlarda bile oynamanız çok zor. VRAM yetmeyebilir diye düşünüyorum haberiniz olsun.

O vram ile oyunu orta ayarlarda bile oynamanız çok zor. VRAM yetmeyebilir diye düşünüyorum haberiniz olsun.

Tek önemli olan VRAM değil. 3060 o oyunu kaldıracak bir kart. Üstüne 140W iken.

Yüksek ayarlarda dlss ile ortalama 50 60 FPS alabilir. Neye göre çok zor diyorsunuz ? Onlarca 3060 için bu oyunun videosu var. Orta ayarlarda bile rahat 60 FPS verebilir. Bilmeden kesin sonuçlar da bulunmayın.

İlk hâline göre iyi de gene de birtakım sorunları var. Üstteki arkadaşın dediği gibi DLSS ile yüksek ayarlarda 50-60 FPS arası almanız mümkün. O kartla 50-60 FPS almak için 800 TL para ödemek istemezdim oyuna.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı