Düşük ve orta ayarlardaki kaplama kalitesini arttıran, gölgelendirici yükleme sürelerini kısaltan oyunu her 2 dakikada bir 5 dakikalığına donduran "Please Wait" yazılarını gideren, VRAM kullanımı azaltıp, işlemci performansını arttıran bir güncelleme olmuş. Yani kısaca full optimizasyon kasmışlar.
AMD'ye özel olarak yükleme sürelerini kısaltan da bir yama olmuş bu.
48 GB yama demek doku paketleri ve kaplamalar üzerinde oynamak demek. Efektler üzerinde oynamak demek. Optimizasyonun hepsini kod ile yaptıklarını sanmıyorum
Oyunu çok önceden sildim çünkü düzeleceği yok gibiydi gerçekten. Her aç kapa yaptığımda shader yüklüyordu vs. İndirip test eden tecrübelerini paylaşabilir mi?
48 GB yama demek doku paketleri ve kaplamalar üzerinde oynama demek. Efektler üzerinde oynamak demek. Optimizasyonun hepsini kod ile yaptıklarını sanmıyorum
Bu sefer "Artık klavye ile de oyunu oynayabileceksiniz" gibi hataları düzeltmek yerine direkt optimizasyon kasmışlar. Tabii hâla daha düzelmemiş olması yüksek bir ihtimal.
Oyunu çok önceden sildim çünkü düzeleceği yok gibiydi gerçekten. Her aç kapa yaptığımda shader yüklüyordu vs. İndirip test eden tecrübelerini paylaşabilir mi?