Last of Us Part 1 ve Part 2 oynamaya değer mi?

Anladım teşekkürler. Bitirince bunu da üstüne ekleriz artık :D

Bugün an itibariyle TLOU Part 1 bitti ve hiç beklemediğim bir sondu. Gerçekten güzel hikaye yazmışlar. Açıkçası çok daha farklı bir son bekliyordum. Ne mutlu ne mutsuz, yarıda kaldı resmen hikaye. Part II acaba burdan mı devam ediyor bilmiyorum ama Left Behind a bir göz attıktan sonra Part II ye geçeceğim, bakalım daha ne kadar şaşırtacak bu oyun 🥲

Not: Senaryo bazı noktalarda çok hızlı ilerlemiş, Yani bazı şeyler tam sindirilmeden doğrudan bölüm atlanmış. Son Bahar, Kış ve İlk bahar tek seferde geçti gitti. Keşke daha uzun sürseydi, yaşanacak şeyler vardı :D

Son düzenleme:
Anladım teşekkürler. Bitirince bunu da üstüne ekleriz artık :D

Bugün an itibarıyla TLOU part 1 bitti ve hiç beklemediğim bir sondu. Gerçekten güzel hikaye yazmışlar. Açıkçası çok daha farklı bir son bekliyordum. Ne mutlu ne mutsuz, yarıda kaldı resmen hikaye. Part II acaba buradan mı devam ediyor bilmiyorum ama left behind a bir göz attıktan sonra part II ye geçeceğim, bakalım daha ne kadar şaşırtacak bu oyun 🥲

Not: Senaryo bazı noktalarda çok hızlı ilerlemiş, yani bazı şeyler tam sindirilmeden doğrudan bölüm atlanmış. Son bahar, kış ve ilk bahar tek seferde geçti gitti. Keşke daha uzun sürseydi, yaşanacak şeyler vardı :D
Tek eksisi bitmesi olabilir. Daha uzun sürebilir miydi evet sürebilirdi. Ancak fazla uzarsa saçmalarlar diye kısa tutuyorlar herhalde.

Tek eksisi bitmesi olabilir. Daha uzun sürebilir miydi evet sürebilirdi. Ancak fazla uzarsa saçmalarlar diye kısa tutuyorlar herhalde.
Toplamda 16 saat oynamışım. Hikayeyi doğrudan bitirmek yerine fazlasıyla etrafı dolaşarak oynadım. Muazzam bir atmosfer var. Ama hikaye sanki 3 saatte bitmiş gibi hissettirdi :D
Hikaye başlangıcında kızı götürmemizin karşılığında bahsi geçen silahlar unutuldu gitti ama, en azından onları alıp kaçabilirdik 🤔

Technopat Haberler

Geri
Yukarı