Mucize Kartal
Hectopat
Yani ben bile the last of us hayranıyım ama rdr 2 diyorum. Siz rdr 2 yi tamamen tadana kadar the last of us 1 ve 2 nin parasını zaten biriktirirsiniz. Hikayesi muazzam.
Ben de last of us fanıyım ancak rdr oynadıktan sonra onunda bir başyapıt olduğunu anladım. Bence hikaye'de farklı bir şey deneyimlemek istiyorsa tlou daha mantıklı.Yani ben bile the last of us hayranıyım ama rdr 2 diyorum. Siz rdr 2 yi tamamen tadana kadar the last of us 1 ve 2 nin parasını zaten biriktirirsiniz. Hikayesi muazzam.
Yani ben bile the last of us hayranıyım ama rdr 2 diyorum. Siz rdr 2 yi tamamen tadana kadar the last of us 1 ve
Karlı bölgede başlıyor oraya geçmiş miydin?Renkler ve zevkler tartışılmaz ancak ben TLOU derim. RDR'yi 5-6 saat oynadım ama sevemedim bir türlü.
orayı bayağı geçmiştim ben. sanırım tren yağmamıştım en son tam hatırlamıyorum 1 seneden uzun olduKarlı bölgede başlıyor oraya geçmiş miydin?
Orayı bayağı geçmiştim ben. Sanırım tren yağmamıştım en son tam hatırlamıyorum 1 seneden uzun oldu.
Ben bitirdim oyunu yan görevde yaptım bayağı ve çok sarmıştı içine çekiyordu deneme imkanın varsa tekrar denemeni öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.