Kesinlikle The Last of Us part 2. bu iki oyun birbiri ile kıyaslanamaz bile. Şöyle düşün, konsolda no return modu ve platin kupa yapma çabaları ile Total'de 350 saat gömdüm. PC de ön siparişe çıktığını görünce direk aldım. Hikayesini seven var sevmeyen var. O sana kalmış bir şey. Ama işin teknik tarafı ayrı bir boyut. Özellikle de oynanış.
part 1 60 dolardan satılıyor muhtemelen part 2 da 3 nisandan sonra 60 dolar olur.Ön siparişle alınca daha mı ucuz oluyor? Ona göre şimdiden alayım.
Kesinlikle The Last of Us part 2. bu iki oyun birbiri ile kıyaslanamaz bile. Şöyle düşün, konsolda no return modu ve platin kupa yapma çabaları ile Total'de 350 saat gömdüm. PC de ön siparişe çıktığını görünce direk aldım. Hikayesini seven var sevmeyen var. O sana kalmış bir şey. Ama işin teknik tarafı ayrı bir boyut. Özellikle de oynanış.
TLOU 2 kesinlikle başyapıt ilk önce o alınmalı bence, AC Shadows'u da Ubisoft+ alarak oynamanı öneririm. Oyunun kendi fiyatı yerine 300 TL'ye alıp bitirebilirsin. Bir diğer çözüm de benim gibi hesap alarak da oynayabilirsinsitelerde aktif olarak dolu şu an AC Shadows, ben 100 liraya hesap aldım oynuyorum aktif olarak oyunu da beğendim bayağı eski AC'lere göre.
Öyleyse ayrı hocam tabii, alınabilir yine Shadows ama öncelik %100 TLOU 2.Hesap alarak oynamak yerine kendi hesabımda olmasını istiyorum ya hem ileride koleksiyon olur.
Part 1 60 dolardan satılıyor muhtemelen part 2 da 3 Nisandan sonra 60 dolar olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.