Çözüldü Last of Us Part II hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yellowrock9

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun içinde bir hata alıyorum. Bu hatayı nasıl çözebilirim?

resim_2025-04-04_113816304.png

Çözüm
Hocam oyunu epicten aldım. Save dosyasını oyun kullanıcılarda belgelere kuruyor. Dediğin gibi saved gamese taşıdım save dosyalarını. Verdiği o iki hata tekrar çıkıyor. Saved games klasöründen çıkartınca o sorunları almıyorum. Oyun içinde save dosyasına erişimle ilgili hata alıyorum.
Windows Defender açıksa denetimli klasör erişimi ayarı var bir onu kapatmayı deneyebilirsin.

Bir de Saved Games klasörüne sağ tıkla paylaşım klasörü ayarından tüm kullanıcıları seçmeyi dene..
Hocam biraz basit olacak ama yeriniz var değil mi? Belki 30 belki 50 GB yer olsun ki rahat çalışsın.
Hocam 100 GB alan var. Bu erişilebiliriği nasıl halledebilirim ?

Dosya doğrulamayı denedin mi? Bir de laptop modelin nedir ?
Hocam 4060lı i7-13620 işlemcili bilgisayar kullanıyorum şuan. Doğrulama yaptım hatta oyunu silip geri yükledim. Aynı hatayı veriyor ve oyun donuyor.

Oyunun save dosyasını bulup sağ tık yapıp özellikler kısmına tıklayın. Sonra da salt okunur tikini kaldırmayı deneyin. Garip bir hata, belki de defender veya herhangi bir AV engelliyor da olabilir.
Hocam şimdi dediğini denedim. Salt okunur tikini kaldırıyorum sonra kapatıp açtığımda klasör özelliklerinde salt okunur yine tikli oluyor.

Hocam şimdi dediğini denedim. Salt okunur tikini kaldırıyorum sonra kapatıp açtığımda klasör özelliklerinde salt okunur yine tikli oluyor.
İçinde dosyalar varsa o dosyaları teker teker salt okunur tikini kaldırmayı deneyin bir de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı