Last of Us Steam'den 30 dolara alınır mı?

Edmond_Dantes

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar oyun şu anda 30 dolar, değer mi? Bir de değmesinden ziyade daha ucuza getirilebilir mi steam keyle falan? Alınır mı bu fiyata sizce?
Yazın daha da indirme girer mi, girerse o zamanı beklerim dert değil.

Dosya Ekleri

• IMG_0466.jpeg
    IMG_0466.jpeg
    626,6 KB · Görüntüleme: 34
Selam arkadaşlar oyun şu anda 30 dolar, değer mi? Bir de değmesinden ziyade daha ucuza getirilebilir mi steam keyle falan? Alınır mı bu fiyata sizce?
12 yıllık oyun + 15 saat sürüyor en fazla. Teknik olarak iyi ama Epic'ten alın eğer kütüphane, koleksiyon olayına önem vermiyorsanız.

Selam arkadaşlar, oyun şu anda 30 dolar, değer mi? Bir de değmesinden ziyade daha ucuza getirilebilir mi Steam keyle falan? Alınır mı bu fiyata sizce?

Epic'ten almanı öneririm.

Evet oynama süresi kısa ve çok pahalı.

Oyunu ilk PS4 kiralıyıp bitirdim PC de 2 kere bitirdim oynanışı aşırı keyifli dublaj zaten 10 numara oyunun konusu atmosferi benim ilgimi çeken nadir oyunlardan yani hiç alınmaz demek biraz ağıra kaçıyor Epic'te daha ucuz.

Oyunu ilk PS4 kiralıyıp bitirdim PC de 2 kere bitirdim oynanışı aşırı keyifli dublaj zaten 10 numara oyunun konusu atmosferi benim ilgimi çeken nadir oyunlardan yani hiç alınmaz demek biraz ağıra kaçıyor Epic'te daha ucuz.

Kimse alınmaz demedi arkadaşım pahalı diye Epic'ten al diyoruz şu an indirimde orada.

İlla Steam mi çünkü Epic'te 550 TL mi ne şu an.
Şu an Epic'te indirimdeyken alınmaz.
12 yıllık oyun + 15 saat sürüyor en fazla. Teknik olarak iyi ama Epic'ten alın eğer kütüphane, koleksiyon olayına önem vermiyorsanız.
Epic'ten almanı öneririm.

Teşekkürler, yok öyle illa steam olsun diye bi mantığım yok da; sanırım epicte save sistemi steamdeki gibi değilmiş silip yüklersen sıfırlanıyormuş save doğru mu?

Bir de telefondayım, epicteki indirim ne zamana kadar bakabilir misiniz?
Eğer fark yoksa epicten alayım tabi.

12 Haziranmış Epicte son gün. Gerek kalmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı