Lastik önerisi

onurdiyelim

Decapat
Clio 2020 1.3 TCe aracımda fabrika çıkışlı lastik var. 41.000km oldu. Artık lastik değiştirmek istiyorum burada Michelin bayiden fiyat aldım.

Ben 195/55 R16 sordum bayi bana bunun ara model olduğunu kolay bulunmadığını pahalı olduğunu söyledi ve 205/55 R16 takmayı tavsiye etti.

Michelin 205/55 R16 Primacy 5 model(2025) tarihi 38.hafta 4 tanesine her şey dahil bütün takma sökme sibop vs. 19.200TL dedi.

Merak ettiğim kısım 205/55 R16 takmamda bir sorun var mı? Sonuçta fabrika çıkışı farklı. Ne gibi eksileri artıları olur bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir sıkıntı olmaz. Servisten şunu isteyin, araç ABS beyninden lastik ebadı güncellemesi yapılması gerekiyor yoksa KM sapabiliyor.

Aynı işlemi Renault Modus aracıma yaptırdım. Lastiğini bulamadık mecbur farklı bir ebat taktık ABS beyninden de güncellendi.

Örnek video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herhangi bir sıkıntı olmaz. Servisten şunu isteyin, araç ABS beyninden lastik ebadı güncellemesi yapılması gerekiyor yoksa KM sapabiliyor.

Aynı işlemi Renault Modus aracıma yaptırdım. Lastiğini bulamadık mecbur farklı bir ebat taktık ABS beyninden de güncellendi.

Örnek video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

%1.8 civari sapabiliyormuş. Servise gitmiyorum artık bakımı falan dışarıda yaptırıyorum gitmesem olmuyor mu? Nasıl ilerleyebilirim bu güncelleme konusunda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı