Lastik parlatıcı önerisi

eminow

Centipat
Katılım
20 Aralık 2023
Mesajlar
162
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba şimdi lastik parlatıcı almayı düşünüyorum ve güzel bir şey almak istiyorum. En önemli kriter uzun süre kalıcılık ve lastiğe zarar vermemesi. Halihazırda KING333 lastik parlatıcı kullanıyorum en son Ramazan Bayramı arifesinde sürdüm ve beni mayıs ayının sonuna kadar götürdü yaklaşık 1, 5-2 ay fakat bu ürün lastiğe zarar verir mi bilemiyorum ve merak ediyorum. Sizin kullandığınız ve önerdiğiniz parlatıcı var mı?
 
Benim şuan kullandığımın markasını hatırlamıyorum arabaya geçince bakar akşam yazarım ama sprey şeklinde aldım hem çok praitk hem de aşırı kalıcı. Süngerle uğraşmadan direkt spreyi sıkıyorum ve baya kalıyor. ama 1,5 - 2 ay kalıcılık da baya iyiymiş herhangi bir zararı olmaz lastiğin dışına sıkıyorsun dişlere gelmediği sürece sanmıyorum problem olsun
 
Benim şu an kullandığımın markasını hatırlamıyorum arabaya geçince bakar akşam yazarım ama sprey şeklinde aldım hem çok praitk hem de aşırı kalıcı. Süngerle uğraşmadan direkt spreyi sıkıyorum ve bayağı kalıyor. Ama 1,5 - 2 ay kalıcılık da bayağı iyiymiş herhangi bir zararı olmaz lastiğin dışına sıkıyorsun dişlere gelmediği sürece sanmıyorum problem olsun.

Bencede performansı çok güzel ama işte çatlak filan yapar mı bilemiyorum hocam.

Şu anlık ufak bir araştırma yaptım aklımda meguiars endurance, carpro darkside, king333, nasiol tire gibi seçenekler var ama meguiars filan çok pahalı 1300 TL yazıyor o fiyata en az 3 ay parlaklık isterim. Kullananlar değer mi belirtirse mükemmel olur.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı