Launchctl: noplist was returned for: /System/Library/LaunchDaemons/ssh.plist

emrahcagigan

Kilopat
Merhaba mavericks kurlumuma başladım fakat text modunda takılıp kalıyorum. 10 dakika izin verdim belki geçer diye ama kaldı orada resimde görüldüğü gibi .
Güvenli mod için -x eklemesini de yaptım.

Son satırda yazanlar:
.
.
.

5

5

2w2hv2g.jpg

http://i43.tinypic.com/2w2hv2g.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörümde DVI kullanıyorum,

• Gigabyte GA-P35-DS3P rev 2.1
  • core 2 duo E8200
  • zotac 9600gt AMP 512 mb
  • kingston 2x 1gb ddr2 800 mhz
  • samsung 160gb sata 2

daha iyi resim cekme imkanım da oldu
27y3jb4.jpg

25i0j88.jpg

Meraba; virtual pc de de bir kaç sorun yaşadım. Ama ilerleme kaydettim artık.

virtual pc tamam
usb tamam
ml2 usb de tamam
ml2 kurulum da tamam

Buraya kadar herşey güzel. Gelelim kurulumdan sonraki SİSTEMİ YENİDEN BAŞLAT'a. Sistemim HDD den boot ettikten sonra video rehberdeki gibi HOŞGELDİNİZ ekranı gelmiyor. Takılı kaldığı yer ekranın ortasında bir elma altında saate benzer sönüp duran bar bu var. Sürekli dönüyor hiç donma ve durma yok buradan sonrasına geçemedim.

Anakartım gigbyte GA-P35-DS3P rev 2.1
BIOS ayarı olarak
- Load default
- SATA MODE : AHCI

Sadece bununla kurulumu yaptım. Ama sistem HDD den boot ettikten sonra takılıyor.

Tebrik ederim geldiğiniz aşamayı.
Kurulumdan sonra da yine komut girerek açın pc'yi: -v
Bakalım nerede kilitleniyor sistem.

Duruma göre -v -x ile sistemin içine girmek ve kext yüklemek gerekebilir. Mesela FakeSMC, NullCPUPowerManagement, veya diğerleri gibi.

İlk açılışlarınızı (kext yükledikten sonra restartlar dahil) hep -v ile yapın gelişmeleri görmek için.

Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum;
Mavericks kurulumunda Options seçeneği var tamam Mavericks kuramadım belirleyemediğimiz sorunlardan dolayı ML2 ye döndük
ama ML2 kurulumu gördüğüm kadarıyla bana komut girebileceğim bir seçenek sunmuyor yani ben bilmiyorum nasıl yapacağımı ??? detaya ihtiyacım bunu nasıl yapabileceğim konusunda.

Mesaj sayısından MAC konusunda tecrübemi de değerlendirebilirsiniz; yazmışsınız bayağı birşeyler ama ???

- - - Güncellendi - - -

Meraba birkaç video rehber izledikten sonra -v -x komutlarını nasıl ekleyebileceğimi öğrendim ve kullandım
sorunum şu
normal hdd den boot edince 1. resimdeki gibi makine sonuç vermiyo 10 dakikaya yakın bekledim
ve -v -x komutlarını da kullanınca 2. resimdeki gibi aynı satır 25 30 satır kadar çıkmaya devam etti her satır için ortalama 1 dakika bekletiyor bitmek bilmiyor

resim 1

9sqveo.jpg

resim 2

22ksp5.jpg

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı