Rivai
Megapat
What?Cümle kurmadım.
What?Cümle kurmadım.
Zaten öyle olması gerekiyor. İstersen kendin içeri alırsın![]()
Genel görüşe göre, bu alanlar buharlaşmanın ve suyun bol olduğu ortamlar olması dolayısıyla elektrik düğmelerinin hasar görmemesi ve ıslak elle elektrik düğmesine dokunulmaması için alınmış önlemler olarak kabul edilir. Aynı şekilde balkon ışıklarına ait elektrik düğmelerinin de balkon dışında olması yağmur ve dış etkenlerden gelecek zararları önleme amaçlıdır. Elektrik düğmelerinde meydana gelecek olası bir arıza elektrik kaçağına neden olabileceği gibi, kişinin can güvenliği için de sakınca doğurabilir.
Bu alanlarda elektrik düğmelerinin dışarıya yapılmasının asıl nedeni üzerimize ışığın kapatılması şakalarının yapılmasıdır gibi yorumlar internet geyikleri arasında yer alır.
Bilim adamları bunu açıklasın.Onu bunu boş verin de; birisi bana camlı tuvalet kapılarını izah etsin. Hangi mühendis veya marangoz ne tür bir amaç neticesinde tuvalet kapısının yarısını camdan yapma ihtiyacı hissetmiş?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.