Lay's cipsi yenir mi?

Kyreth

Centipat
Yer
Auckland
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi geçenlerde gördüm lay's cipleri toplatılıyor ölümcül sonuçlar doğurabilir diye. O yüzden almıyordum. Ama bugün dalgınlığıma geldi lay's yoğurt ve mevsim yeşillikli cipsi yarısına kadar yedim. Bir sorun olur mu?

Arkadaşlar şimdi geçenlerde gördüm lay's cipleri toplatılıyor ölümcül sonuçlar doğurabilir diye. O yüzden almıyordum. Ama bugün dalgınlığıma geldi lay's yoğurt ve mevsim yeşillikli cipsi yarısına kadar yedim. Bir sorun olur mu?
Hocam party cips alın ekonomiktir. Sorun çıkmaz.

Hocam ölürseniz yazın da yemeyelim.

Amerika ve Avrupa'da "zararlı" olduğu gerekçesiyle toplatılan gıdalar bizim ülkemizde şapır şupur tüketiliyor. Bu tarz gıdalarla beslenen çoğu insan ilerleyen yıllarda sağlık sorunları yaşayacak. Yalnız değilsiniz.

Eminin şu an ülkemizde her gün milyonlarca insanın tükettiği gıdalar detaylıca incelense piyasadaki ürünlerin çoğu toplatılır. Hem boş verin mevsim yeşillikli Lay's buna değer. Bir de Doritos Nacho.

Buyurun haber burada haberi inceledim ve süt alerjisi ve şiddetli hassasiyeti olan bireyler alerjik reaksiyon riskiyle karşı karşıya kalabilirmiş geri çağırılma ürünleride özellikle Washington ve Oregon eyaletlerinde varmış ve tehlike arz eden ürünlerin 6462307Xx veya "6463307Xx kodlarını taşıyormuş.

Türkiye'de hiçbir ürünün garantisi yok maalesef. Yiyin gitsin, bir şey olacağını sanmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı