Diyette sütlü çikolata yenir mi?

Federikos

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi akşamlar. Hedefi kilo vermek olan biri diyette sütlü çikolata tüketebilir mi? Şu an stokumda sütlü çikolatalı badem dolgulu hurma var. Bir tanesi 10 gram ağırlığında, küçücük bir şey olduğu için tüketilebilir diye düşünüyorum. Ancak sizinle istişare etmek benim için çok iyi olur. İki aydır spor yapıyorum ve bugün itibarıyla 154 kilodan 129.7 kiloya düştüm.

Hocam, dediğiniz doğru ama insan bazen arzuluyor. Aynı ürünün bitterlisi vardı iki taneden fazla tüketmezdim.
Yani normalde ye gitsin derdim ama belirttiğin kilo değerlerine bakılırsa durum ciddi, bence henüz ağzına şeker sürme lüksüne sahip değilsin. Belki o ufacık parça yüzünden daha çok yemek isteyeceksin; o kiloları gören biri için her şey riskli bence. Gidebildiğin yere kadar pes etmeden devam et hocam.

Herkese iyi akşamlar. Hedefi kilo vermek olan biri diyette sütlü çikolata tüketebilir mi? Şu an stokumda sütlü çikolatalı badem dolgulu hurma var. Bir tanesi 10 gram ağırlığında, küçücük bir şey olduğu için tüketilebilir diye düşünüyorum. Ancak sizinle istişare etmek benim için çok iyi olur. İki aydır spor yapıyorum ve bugün itibarıyla 154 kilodan 129.7 kiloya düştüm.
Eğer canın çekiyorsa az miktarda ye. Günlük kalorini aşmayacak ise.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı