LC Waikiki'de okula giderken çalışılabilir mi?

422470

Hectopat
Lise sonum, 18'im, LC'de çalışmak istiyorum ama arkadaşlar part time olarak okuldan sonra çalışamazsın dediler. Okul bittiğinde gidip çalışsam o şekil olmuyor mu? İlla mezun olmayı mı beklemeliyim?

İnternetten de yaptim ama bekleme suresi cok uzundu bende magazaya gidip konustum ayni gun numarami aldilar zaten bence sizde oyle yapin.
Hocam beni de aradılar çarşamba gününe kadar evrakları tamamlamamı istediler. Yarın halletsem evrakları ne zaman başlayabilirim tahmini? Bu hafta içi başlayabilir miyim, 2 3 gün içinde? Ayrıca günlük 1000 vereceklerini söylediler. Mağazadan mağazaya değişiyor sanırım

Hocam beni de aradılar çarşamba gününe kadar evrakları tamamlamamı istediler. Yarın halletsem evrakları ne zaman başlayabilirim tahmini? Bu hafta içi başlayabilir miyim, 2 3 gün içinde? Ayrıca günlük 1000 vereceklerini söylediler. Mağazadan mağazaya değişiyor sanırım

Dun mudur gruba yazdi
Belgeleriniz tamamlandi fakat calisabilmeniz icin satislarin artmasi gerekiyor diye. Sizin LC ile benim LC degisir sanirim.

Dun mudur gruba yazdi
Belgeleriniz tamamlandi fakat calisabilmeniz icin satislarin artmasi gerekiyor diye. Sizin LC ile benim LC degisir sanirim.
Bizim burda çalışanlar var gruba yazıyorlar bugün gelebilen var mı diye. Her gün yoğun herhalde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı