LC24FG73fqmxuf monitör nasıl sökülür?

Kebab01

Hectopat
Daha fazla  
1 yıl önce LC24FG73fqmxuf monitör almıştım şimdi onu duvara sabitlemek istiyorum fakat monitörü çıkaramadım yardımcı olursanız sevinirim.

16140496928558943733975033642774.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kusura bakmayın size yardımcı olamıyacağım ama siz bana yardımcı olur musunuz? Bende o monitörü almaya düşünüyorum ama yükseklik bakımından masama sığar mı tam bilmiyorum. Monitörün ayağını taktığınızda ayaktan en üst noktaya kadarki mesafeyi söyler misiniz?

Hocam, duvara monte özelliği var. Ekranın ayak bağlantı yerine bakın. Bağlantı vidaları olması gerekir. Bunları söküp boşa çıkarın. Daha sonra yapabilirsiniz

Hocam, duvara monte özelliği var. Ekranın ayak bağlantı yerine bakın. Bağlantı vidaları olması gerekir. Bunları söküp boşa çıkarın. Daha sonra yapabilirsiniz

Sağ olasın hocam.
Hocam kusura bakmayın size yardımcı olamıyacağım ama siz bana yardımcı olur musunuz? Bende o monitörü almaya düşünüyorum ama yükseklik bakımından masama sığar mı tam bilmiyorum. Monitörün ayağını taktığınızda ayaktan en üst noktaya kadarki mesafeyi söyler misiniz?

Bakıp cevaplıyacağım.

20 cm, bu monitörü 1 yıldır kullanıyorum güzel fakat ayağı çok kalitesiz Samsung monitörlerin genel sıkıntısı masa 0 sallanırsa kullanıyorsun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı