Çözüldü LD Player 9 %94 te takılı kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
ekran kartı ile alakası yok herşeyde direk ekran kartı demeyin artık
Çok alakası var dostum :) Google'a Fix yazıp karşına çıkan ilk sitenin linkini atmakla olmuyor. Ekran kartı eskiyse OpenGL desteklemez software yetmez. LD player sahibi eski karta yatırım yapacak diye bişey yok, emulatorler eski kartlara destek vermiyorlar. Bidahakine daha dikkatli konuş.

Çok alakası var dostum :) Google'a Fix yazıp karşına çıkan ilk sitenin linkini atmakla olmuyor. Ekran kartı eskiyse OpenGL desteklemez software yetmez. LD player sahibi eski karta yatırım yapacak diye bişey yok, emulatorler eski kartlara destek vermiyorlar. Bidahakine daha dikkatli konuş.
Ben kullanıyorum hiç bir akalası yok aldığı hatanın daha bu gün bilgisayarımı formatladım.. Daha bu gün bu ayarları yaptım Sırf yorum yapmak için herşeye ekran kartı veya donanım olarak yaklaşarak yorum kasmayı bırak bence. Karşıma ilk çıkan site değil bu arada emulatörün kendi resmi sitesi sende fazla boş yapmayı bırak bence.. Ekran kartı ile alakalı durum olsaydı OpenGL hatasını zaten emulatör veriyor kullanmadığın şey hakkında yorum da yapma .. Bilmiyosan söylenen şeyi onayla yada hiç konuşma

Artı -1 Eksi
Format ile LDPlayer'in alakası yoktu format atmam gerekiyordu attım. Ld zaten genelde belirli ayarlar yapılmadığı zaman çalışmıyor çekirdek yalıtımı açık olduğu zamanda çalışmıyor işin gücün tüm gün bilgisayar başında bekleyip yorum yaparak yorum sayısı arttırmak :D
Leomoon CPU-v indir bak hata alma sebeplerin kırmızı olarak görünecek zaten.

Format ile LDPlayer'in alakası yoktu format atmam gerekiyordu attım. Ld zaten genelde belirli ayarlar yapılmadığı zaman çalışmıyor çekirdek yalıtımı açık olduğu zamanda çalışmıyor işin gücün tüm gün bilgisayar başında bekleyip yorum yaparak yorum sayısı arttırmak :D

Leomoon CPU-v indir bak hata alma sebeplerin kırmızı olarak görünecek zaten.

Ekran kartı ile alakalı değil OpenGL hatası veriyorsa ekran kartındandır hiç tepki vermeden %94 de bekliyorsa dediğim ayarlar sana yardımcı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı