Ld Player'da iyi oyun deneyimi için ek driver gerekli mi?

kyobey

Hectopat
Emulator olarak ld Player için ek driver sürümleri gereklimi gerekliyse neler yüklenmeli? .NET Framework, OpenGL'ya da open al ya da daha başka tip driver veya uygulamalar?

1 sene önce bir bilgisayar aldım sistem özelliklerim:

Ryzen 5 3600.
Gigabyte B450M DS3h.
G.Skill Ripjaws V8+8 16 GB 3600MHz RAM.
Sapphire Pulse RX 5600XT 6 GB 192 bit.
Sharkoon RGB Flow kasa.
Elemental Smart 750W güç kaynağı.
Samsung 970 EVO MZ-V7E500bw 500 GB NVMe 3200MHz.
Gaming monitör 75 Hz 1 ms IPS panel monitör.

A'dan Z'ye yazdım hepsini 1 sene öncesine kadar lineage 2 revolution oyunu oynuyordum ld Player emulator ile fakat PC'nin macunu bitince bir haller oldu. bir donukluklar başladı oyundan yana sıkıntılar başladı "atmalar kopmalar" vs. en sonunda macunu değişip PC'yi de temiz bir şekilde Windows 10 Home UEFI ile format attıkdan sonra ana driverleri elle kurdum. Ekran kartı, işlemci, ses driveri ve anakartınkileri ve gerisi de otomatik kuruldu. Fakat artık ld Player ile oyuna girmeyi bırakın yükleyemez oldum. En son 64 Bit ld Player sürümlerinden birini zor bela yükledim. Fakat sonuç hala aynı oyundan atma problemi hala devam ediyor. Ardından ek driverleri Driver Booster'e kurdurdum ne lazımsa o bulur diyerek. Fakat gene sorun çıkarınca ld Player. PC'yi 2.3 kere daha formatladım. En son formattan sonra en iyisi bilen birilerini bulup onlara sorayım dedim. Şu anlık yüklü olan her şey PC de resmini aldım. Ld Player'den yana çok fazla sorun yaşayınca diğer emulatorleri de indirdim fakat onlarda sorun çıkartılar. Çıkardıkları sorunları ise:

MEmu emulator: 5 veya 10 dk sonra komple kapanıyor.

Nox Player: msvcp120.dll hatası veriyor arada ve hatasından ziyade arada bir reklam çıkartıyor ve reklam uygulamaları var. Reklamsız bir emulatöre ihtiyacım var çünkü oyunuma Auto clicker ile oynattırıyorum ve ben yokken benim yerime oyundaki işlevleri o yapıyor. Örneğin. Oynadığım karakter ölürse kaldırıp geri slotuna götürüp devam ettiriyor saldırıyı :)

GameLoop: Bunu da denedim lineage2 revolution için ama açmadı bile sıkıntılı biraz bağlantı sağlanamadı diyor.

En güzel emulator oynadığım oyun için lineage 2 revolution için ld Player'dir hatta çevremdeki herkes oyunda bu emulatoru kullanır. Bu sebeple bu uygulamanın sorunlarını çözmem lazım öncelik olarak. Bu konu hakkında bilen veya anlayan birileri bana yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    56 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleyen: Moderatör:
Isındığından kaynaklıdır. Termal macunu yenileyin. Ayrıca LDPlayer yüklenirken ne hata veriyor.

Neredeyse her iki versiyonunuda denedim 32X 64 X olsun ld Player yüklerken çoğu % 94 kaldı yüklenmedi. Zor la bir müddet sonra en son 64X bit versiyonunu yükledim şu an fakat oda aynı komple oyundan atıyor beni 10 15 dk sonra bir şey eksik bu bilgisayarda ama ne eksik 1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum Windows formatladık ama neyi yapmadık neyi eksik yükledik.

Neredeyse her iki versiyonunuda denedim 32X 64 X olsun ld Player yüklerken çoğu % 94 kaldı yüklenmedi. Zor la bir müddet sonra en son 64X bit versiyonunu yükledim şu an fakat oda aynı komple oyundan atıyor beni 10 15 dk sonra bir şey eksik bu bilgisayarda ama ne eksik 1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum Windows formatladık ama neyi yapmadık neyi eksik yükledik.
Ayarlardan RAM ve CPU vermeyi denedinizmi ?

Ayarlardan RAM ve CPU vermeyi denediniz mi?

Kendi verdiğini de denedim, düşürüpde denedim, verebileceğim en yüksek ayarları vererekde denedim, yok yok yok olmuyor bir şey var.
Yok mu yardım edebilecek kimse sorun hala devam ediyor. Hangi emulatör olursa olsun açtığım oyunlar 1 saat sonra kapanıyor.
Sorunum hala devam edıyor butun emulatorlerde oyunu komple kapatma durumu yasıyorum lv Player ve Windows menusu sapa saülam çalışıyor hala. Fakat oyun açık bıraktımmı kendi kendine oynasın diye1.2 saat sonra kapanıyor oyunlar ne yapmam gerek yok mu bilen?
Kendi verdiğini de denedim, düşürüpde denedim, verebileceğim en yüksek ayarları vererekde denedim, yok yok yok olmuyor bir şey var.
Yok mu yardım edebilecek kimse sorun hala devam ediyor. Hangi emulatör olursa olsun açtığım oyunlar 1 saat sonra kapanıyor.
Sorunum hala devam edıyor butun emulatorlerde oyunu komple kapatma durumu yasıyorum lv Player ve Windows menusu sapa sağlam çalışıyor hala. Fakat oyun açık bıraktımmı kendi kendine oynasın diye1.2 saat sonra kapanıyor oyunlar ne yapmam gerek yok mu bilen?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı