Lea elektrogitar iyi midir?

Gitarın serti olmaz. Sertliği amfi verir.
Humbucker var ise o gitar daha gürültüsüz ses üretir.

Hocam inanın kursta h manyetik daha sert tonlu diye öğretmişlerdi bize.

Peki bu amfide ton ayarlasam çalınmaz mı alternatif rock? Squier videolarını izledim pek iyi diyen olmamış başlangıç için iyi evet ama ben kendimi alacağım gitarla ilerletmek istiyorum o yüzden Cort daha mantıklı geldi.

Hocam yanlış anladınız beni zaten bahsettiğimiz amfide alternatif rock pop vs. çalınır hard rock ve ilerisi yok dedim ben size.

Hocam inanın kursta h manyetik daha sert tonlu diye öğretmişlerdi bize.
Yanlış bilgi. Humbucker; iki tane single manyetiğin paralel bağlanmış halidir. Bu şekilde az gürültü yaparlar. Amfinizden yüksek seviyede drive açtığınızda kulağı daha az tırmalar. Dolayısı ile daha sert değil / daha yumuşak oldukları bile söylenebilir. Ancak unutmayın ki sertlik gitarda değil kullandığınız amfide olan bir şey.

Şimdi gelelim mevzuya. Yeni başlayacağınız için sizin ton ile / manyetik ile işiniz yok. Kafanızı takmayın bunlara. Beğendiğiniz gitarı alın. Önce çalmayı öğrenin. Çalamadığınız şeyin tonu da olmaz.

Hocam yanlış anladınız beni zaten bahsettiğimiz amfide alternatif rock pop vs. çalınır hard rock ve ilerisi yok dedim ben size.

Siz çalabiliyorsanız; her şey çalınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı