League of Legends 32 Bit Desteği Bitiyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
LoL-1920x1080.jpg

Riot Games, League of Legends’ın 32 bit işletim sistemlerine olan desteğini 4 Nisan 2023 tarihinden itibaren sonlandırıyor. Bu tarihten itibaren oyuncuların League of Legends ve Teamfight Tactics oynayabilmek için 64-bit Windows işletim sistemine sahip olmaları gerekecek. Riot Games, halihazırda oyuncuların %99.9’unun 64 bit işletim sistemi kullandığını belirtiyor. Bu durumda zaten 64 bit işletim sistemi kullanıyorsanız […]

Devamı: League of Legends 32 Bit Desteği Bitiyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

LoL-1920x1080.jpg

Riot Games, League of Legends’ın 32 bit işletim sistemlerine olan desteğini 4 Nisan 2023 tarihinden itibaren sonlandırıyor. Bu tarihten itibaren oyuncuların League of Legends ve Teamfight Tactics oynayabilmek için 64-bit Windows işletim sistemine sahip olmaları gerekecek. Riot Games, halihazırda oyuncuların %99.9’unun 64 bit işletim sistemi kullandığını belirtiyor. Bu durumda zaten 64 bit işletim sistemi kullanıyorsanız […]

Devamı: League of Legends 32 Bit Desteği Bitiyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Bi zahmet bitsin artık hocam ya, 32 bit işletim sistemiyle zaten hani 20-30 fps alır alamazlar gibi geliyor. Oyun launcher'ı o kadar eski ki, bi yenilik zamanı geldi ve geçiyor bile. Bu karar umarım boş bir karardan öteye geçer ve bir şeyleri değiştirmeye başlar oyunda umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı