League of Legends başlangıç paketi alınır mı?

RP ile alınması saçma olur. Prime Gaming kullanıyormuşsunuz zaten. Her ay şampiyon açarsınız çok rahat. Ayrıca oyun da bir şekilde elinizden tutuyor bu konuda. Biriktirin derim RPleri.

Ek olarak kimse üzerine alınmasın fakat Yasuo, Zed, Lee Sin gibi Türkiye'de maalesef çok oynanan karakterler öyle sanıldığı gibi kolay karakterler değil. Düşük eloda karşısında kimse oynamasını bilmediği için sadece basitmiş gibi geliyor. Üst eloların çoğunda eğer çok iyi oynamazsanız iş yapmayan karakterler bunlar. Oynamayın birader. Bakın rica ediyorum salın şu karakterleri. Kolay karakterler değiller. Her birinde ustalaşmak için en az 1000 oyun atmalısınız. Her match-up'ı ve senaryoyu öğrenmelisiniz.

Rp ile alınması saçma olur. Prime Gaming kullanıyormuşsunuz zaten. Her ay şampiyon açarsınız çok rahat. Ayrıca oyun da bir şekilde elinizden tutuyor bu konuda. Biriktirin derim rpleri.

Ek olarak kimse üzerine alınmasın fakat Yasuo, Zed, Lee Sin gibi Türkiye'de maalesef çok oynanan karakterler öyle sanıldığı gibi kolay karakterler değil. Düşük eloda karşısında kimse oynamasını bilmediği için sadece basitmiş gibi geliyor. Üst eloların çoğunda eğer çok iyi oynamazsanız iş yapmayan karakterler bunlar. Oynamayın birader. Bakın rica ediyorum salın şu karakterleri. Kolay karakterler değiller. Her birinde ustalaşmak için en az 1000 oyun atmalısınız. Her match-up'ı ve senaryoyu öğrenmelisiniz.

Karakterleri biliyorum daha önce hepsiyle birçok maç atmıştım Annie dışında.
Yeni başladıysan oyuna Yasuo, Zed oynaman zor olur. Ama verdiği kostümler güzelmiş.
Ek olarak: Bahsettiğiniz paket mağazada nerede? New Player pack var bende fakat içeriği farklı.

Market şampiyonlar paketler kısmında gözüküyor bende her lane için paket var + exp takviyesi veriyor çok güzel bir paket. Ama alsammı karar veremedim.

RP ile alınması saçma olur. Prime Gaming kullanıyormuşsunuz zaten. Her ay şampiyon açarsınız çok rahat. Ayrıca oyun da bir şekilde elinizden tutuyor bu konuda. Biriktirin derim RPleri.

Her maç takımımda biri gösterirse Senpai'den kişinin istatistiklerine bakıyorum. Eğer adam feedliyorsa çoğu maç banlıyorum. Tavsiye ederim.

Karakterleri biliyorum daha önce hepsiyle birçok maç atmıştım Annie dışında.
Size ithafen söylemedim yanlış anlamayın. Bilmek ile o karakterlere fazlasıyla hakim olmak arasında çok fark var. Saydığım türdeki şampiyonlar düşük eloda "olum çok kolay hero sağ tık bırak win", yüksek eloda ise "ustalık gerekir ve iyi bir komp ile oynanmadığı sürece fayda sağlamaz" denilen şampiyonlar. Ne yüzlerce oyun atmış insan gördüm şu karakterlerde nasıl saçmaladılar. O yüzden belirli bir seviyede olmayan oyuncuların oynamaması lazım diye düşünüyorum şahsen.

Her maç takımımda biri gösterirse Senpai'den kişinin istatistiklerine bakıyorum. Eğer adam feedliyorsa çoğu maç banlıyorum. Tavsiye ederim.
Ranked için zaten yapılması gereken bu. Sıkıldım oynayamayanlardan. TR'de ilk 40'a ve dünyada ilk 1000'e girdim Zed ile fakat ben bile tereddüt edersem oynamam. Keza Yasuo'da da belirli başarılarım var fakat yok yani gerçekten ustalık ve incelik isteyen şampiyonlar. Her oyuna gitmiyorlar maalesef.

Ranked için zaten yapılması gereken bu. Sıkıldım oynayamayanlardan. TR'de ilk 40'a ve dünyada ilk 1000'e girdim Zed ile fakat ben bile tereddüt edersem oynamam. Keza Yasuo'da da belirli başarılarım var fakat yok yani gerçekten ustalık ve incelik isteyen şampiyonlar. Her oyuna gitmiyorlar maalesef.

Kesinlikle. Yone ile yüzlerce oyunum oldu, hala bilmediğim match-uplar var. Hatta bildiğim match-uplarda bile kötü oynayabiliyorum. Neyse ki karakteri oynamayı saldık bir süre önce.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı