Argonath LXI
Hectopat
Merhabalar, bu sabahtan itibaren giriş yapmaya çalıştığımda bu şekilde kalıyor. Benzer bir durum yaşayan ve çözebilen varsa çözümü paylaşabilir mi?
Cevap alınca beni de bilgilendirir misiniz?Aynı sorun bende de var. Ticket attım 1 gündür cevap bekliyorum. Muhtemelen ban yedik ama kaç gün onu bilmiyoruz.
Olur. Sen de herhangi bir çözüme ulaşırsan bilgilendirir misin? Güncel durum nedir?Cevap alınca beni de bilgilendirir misiniz?
Sanırım dediğin gibi cezadan dolayı. Bir arkadaşımın hesabı ile sorunsuz giriş yaptım. Kendi hesabım aynı halâ.Olur. Sen de herhangi bir çözüme ulaşırsan bilgilendirir misin? Güncel durum nedir?
Belki perma, belki 1 hafta. Öğrenemiyoruz şaka gibi. Ticket'a cevap gelecekte bekleyeceğiz oho..Sanırım dediğin gibi cezadan dolayı. Bir arkadaşımın hesabı ile sorunsuz giriş yaptım. Kendi hesabım aynı halâ.
Benim ticketa dönüş olmadı henüz, hesabım da düzelmedi. Gelişme var mı sende?Belki perma, belki 1 hafta. Öğrenemiyoruz şaka gibi. Ticket'a cevap gelecekte bekleyeceğiz oho..
Aynı şekil benim de.Benim ticketa dönüş olmadı henüz, hesabım da düzelmedi. Gelişme var mı sende?
Bana da 2 gündür cevap yok. Birbirimizi haberdar edelim.Bende aynı sorunu yaşıyorum ticket attim yanit yok hala.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.