League of Legends düşük FPS sorunu

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarıma temiz Windows 10 kurdum fakat sonra League of Legends'te 150 FPS alırken 20 FPS'e düştü. Driver'lar güncel ama hala aynı sorun devam ediyor.

Tarihler eski mi hocam?

Güncel ama sen yine de silip tekrar yüklemeyi denemelisin. Eğer program aracılığı ile yüklediysen yanlış Driver'lar yüklemiş olabilir.

.

.

AMD nedense 8500M'i dışlamış neredeyse Driver bulmak imkansız ama attığım linke bir bak belki yardımı dokunur.

Güncel ama sen yine de silip tekrar yüklemeyi denemelisin. Eğer program aracılığı ile yüklediysen yanlış Driver'lar yüklemiş olabilir.

.

.

AMD nedense 8500M'i dışlamış neredeyse Driver bulmak imkansız ama attığım linke bir bak belki yardımı dokunur.

Deneceğim hocam.
4pied#1294 seni ekleyemiyorum.

Hocam istek atamıyorum.

.

.

Hocam aygıt yöneticisinden güncellesem olmaz mı?

.

.

Hocam dedikleriniz yaptım ama AMD'nin yanında ünlem işareti var.

Son düzenleme:
Join the 2K Gaming Discord Server! buraya gel ve beni sağ üstten bulup mesaj at ya da direkt gruba yaz.

Hocam şu an gelemem yarın inşallah.
Join the 2K Gaming Discord Server! buraya gel ve beni sağ üstten bulup mesaj at ya da direkt gruba yaz.

Hocam bir daha davet atar mısınız?

Hocam ben geldim sunucuya.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı