League of Legends hesabı aldım fakat geri alındı

Dolandırıcılığı yapan kişi büyük ihtimalle yaşı küçük, kendisini uyanık sanan birisidir. Evine savcılıktan kağıt gelmesi bile onu korkudan altına etmesini sağlayabilir yani. Uzlaşmaya gitmeye kabul edebilir, parayı iade edebilir vs. Denemeye değer.
Eh belki denenir. Yüksek miktarda yatırdıysa ama ne kadar verdiğine bakar 60 TL için uğraşılmaz.

Ben o hesabı kostümlerinden dolayı almıştım. İnsanların oyununu mahvettiğimi düşünmüyorum. Asıl hesabımda da platinim. İnsanların oyununu mahvettiğimi düşünmüyorum. :D
Hortlatıyorum konuyu, sağ olsun kıymetli yetkililerimiz yeni konu açmama müsaade etmiyor. Son durum ne, uzlaşmaya gidebildiniz mi yoksa vaz mı geçtiniz?

Vazgeçtim. Eliniz çok güçlü değil böyle durumlarda uğraşmaya değmez dedim.
Arkadaşın evine savcılık kağıdı ulaştığı andan itibaren sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Site bu raddeye kadar destek olup uzlaşma sağlanamaması durumunda yeterli delili verirse bana arkasından giderim işin, sonuçta LoL'den bağımsız online dolandırıcılıktır bu. Mahkemeyle falan tabi ki uğraşmam ama böyle bir hareketin yanına kar kalmayacağını da arkadaşı korkutmak suretiyle göstermek istiyorum. Hiç oyun girmemiş zaten muhtemelen tekrar satacak hesabı, babayı satar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı