League of Legends için Mouse Tavsiyesi

RuhuFaqir

Hectopat
Katılım
14 Ocak 2016
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. League of Legends tarzı oyunlar oynuyorum. Bunun için Mouse almam gerekiyor. Çünkü şuan ki mousem bozuk. Hangi mouseyi tavsiye edersiniz? Ben Bloody v3 düşünüyorum. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Bloody v3 için Mouse pad almam gerekir mi?
 
1 haftalik daha biriktirip g302 almani oneririm tier 3 fareler yerine tier 2 almis olursun.
Ben o kadar fazla oynamayacağım oyun. Kuzenimde gördüm Bloody v3 ü. Bende size danışayayım dedim. Bilmiyorum bana v3 daha mantıklı geliyor. Sanırım v3 alacağım. Peki

Ben o kadar fazla oynamayacağım oyun. Kuzenimde gördüm Bloody v3 ü. Bende size danışayayım dedim. Bilmiyorum bana v3 daha mantıklı geliyor. Sanırım v3 alacağım. Peki Mouse pad almalı mıyım sizce? Birde çok fazla pahalı olmayan max 70 tl olan bir klavye önerir misiniz :) Teşekkürler.
 
Eline oturan bir mouse almalısın. Bu mouse Bloody V3, G300s veya G302 olabilir. Mousepad de alabilirsen yanına daha güzel olur. Klavye olarak da Logitech G103 ya da bütçeyi aşarsan Bloody B120 alabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı