League of Legends Master Yi Nasıldır?

Maxwelldemonn

Decapat
Katılım
1 Mart 2021
Mesajlar
56
Yer
Cehennet
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
kaldırım mühendisi
Merhabalar, League of Legends'da Master Yi oynuyorum. (Bazılarına göre lafın bittiği yerdir.) Çok iyi oynuyorum. Sadece bildiğim karakter bu değil. Master Yi oynayamayanlar var. Lafın kısası Master Yi, kolsuz çarı mı? Bir Tofaş gördüğünüzde aaa, fakire bak diyor musunuz?

Edit: Tofaşk kullanıyorum. 😆😆
 
Merhabalar, League of Legends'da Master'yi oynuyorum. (bazılarına göre lafın bittiği yerdir.) Çok iyi oynuyorum. Sadece bildiğim karakter bu değil. Master'yi oynayamayanlar var. Lafın kısası Master'yi, kolsuz çarı mı? Bir Tofaş gördüğünüzde AAA, fakire bak diyor musunuz?

Edit: Tofaşk kullanıyorum. 😆😆

Master Yi kolsuz çarı değildir. Oynaması zevkli çardır. Hele takımda Yuumi varsa. Q basıp tek atmak ahh eski günler. Ap Master Yi kasardık.
 
Master Yi kolsuz çarı değil ama kolsuzlar genelde Master Yi oynar. Çarın tek mekaniği q su ile dodgelemek ama onu beceremezse hiçbir şey yapamaz.
 
Ben de Master Yi oynuyorum arada bence kolsuz çarı değil maçın başlarında sıkıcı gelse de 6 seviye olunca çok zevk almaya başlıyosunuz benim en sevdiğim hero Master Yi galiba.
 

Geri
Yukarı