- Makaleler
- 1
League of Legends başlamak istiyorum ama çok fazla karakter var, hepsi açık ancak ne oynamam gerektiğini bilmiyorum. Bu yüzden çok karışık geliyor. Başlangıçta hangi karakterlerle oynamak mantıklı?
Hocam karakterden önce oynamak istediğiniz koridoru belirlemeniz lazım.League of Legends başlamak istiyorum ama çok fazla karakter var, hepsi açık ancak ne oynamam gerektiğini bilmiyorum. Bu yüzden çok karışık geliyor. Başlangıçta hangi karakterlerle oynamak mantıklı?
Neden? Öyle oyunları aşırı ciddiye alıp bağımlı olan veya sinirlenen biri değilim o yüzden çok olumsuz etkilemez gibi geliyorBaşlanmamalı.
Hocam oynarken chati kapatmayı unutmayın.Koridor falan bilmiyorum oyunda 1-2 maç oynadım sadece ama ormanda gezen olmak istemiyorum.
Neden? Öyle oyunları aşırı ciddiye alıp bağımlı olan veya sinirlenen biri değilim o yüzden çok olumsuz etkilemez gibi geliyor.
Caitlyn olabilir, biraz mana sıkıntısı çekerseniz ancak oynaması çok kolaydır.League of Legends başlamak istiyorum ama çok fazla karakter var, hepsi açık ancak ne oynamam gerektiğini bilmiyorum. Bu yüzden çok karışık geliyor. Başlangıçta hangi karakterlerle oynamak mantıklı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.