League of Legends TR'den EUW geçmeye değer mi?

xSantreas

Hectopat
Arkadaşlar TR'deki oyuncuların bilerek trollemesinden ve toksikliklerden sıkıldım bu yüzden EUW geçmeyi planlıyorum sizce 2600 RP değer mi? Yani en azından bir nebze gençleşir miyim? 😅

Elmas 1'e kadar iki sunucu arasında ahım şahım bir fark yok. Elmas 1 veya üstünde değilsen çok da şart değil sunucu değiştirmen.

Sunucu değiştirmeyip bu liglere yükselene kadar az pingle oyun oynamak daha keyifli olur.

Hiçbir fark yok. Ortadoğulu Türklerle oynamak yerine Avrupalılarla 70 pingle oynarım dersen geçebilirsin. Hindistanda yaşayıp İran sunucunda oynamaktan farksız aktivite.

Hiçbir fark yok. Ortadoğulu Türklerle oynamak yerine Avrupalılarla 70 pingle oynarım dersen geçebilirsin. Hindistanda yaşayıp İran sunucunda oynamaktan farksız aktivite.
Kendi ülkenizin insanını aşağılık görmeyi bırakın artık biraz büyüyün. Her ülkenin iyi veya kötü yanı olur.

Gerek yok TR insanı kadar eğlenceli bir sunucu değil , tek amacın rank atlamak değilse geçmeye gerek yok üstüne ping sıkıntıları da cabası.

Hiçbir fark yok. Orta doğu'lu türklerle oynamak yerine avrupalılarla 70 pingle oynarım dersen geçebilirsin. Hindistan da yaşayıp İran sunucunda oynamaktan farksız aktivite.

Kendi ülkenizin insanını aşağılık görmeyi bırakın artık biraz büyüyün. Her ülkenin iyi veya kötü yanı olur.

Mesajı biraz komik gördüm, kendi mesajını yanıtlaması falan 😃. Ondan sonra dediğine gelirsek, TR insanı gerçekten fazla ciddiye alıyor ve oldukça toxic. Şimdi konuya gelelim.
Türkiye serveri'nde eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz, kafa adamların geldiği de oluyor. Ben mesela eğleniyorum. Ama Avrupa'yı bilmesem de dora Stratera'nın orada oynadığı maçlar var, onlara baktığımda ırkçılıkla karşılaşabilirsin ama çok toxiclik göremedim. Ama dediğim gibi, ben bunu birinci şahısla yazmıyorum, oynamadım orada.
Türkiye'nin;
artıları: bazen eğlenceli maçlara denk gelinebiliyor, düşük gecikme.
eksileri: genelde oyunu gereksiz ciddiye alan toxic insanlar gelebiliyor, yaş seviyeleri düşük olabiliyor.
Avrupa'nın;
artıları: Dora'dan gördüğüm kadarıyla daha sakin ve rahat ayrıca daha az tryhard.
eksileri: ırkçılıkla karşılaşılabilir ve pingler yükselebilir.
(Düzenleme: Mesajda belirtmeyi unutmuşum, komik gördüğüm mesajla dalga geçmiyorum ya da bir şey ima etmiyorum. Sadece sırıttım okuduğumda, bunu belirttim.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı