İlk indirdiğinde hiçbir şeyden anlamadığın için sıkıcı.Yani ben indirdim bir şey anlamadım daha sihirdar vadisini açamadım oynayasım gelmedi sonra sildim sırf LoL olduğu için oynama değil çok sıkıcı bence.
Hiç deneyimlemedim ve merak ediyorum. Başlanır mı?
bence sinir hastalığı bir ranktan sonra siliniyor gibi birşey rankın elmas zümrüt veya daha yüksekse sinirlenmiyorsun kolay kolay ben yaşadım.Toxic olmak istiyorsan başlayabilirsin + üzerine sinir hastası olabilirsin.
hocam, namus kırmızı çizgimdir. LoL asla oynamayacağım o zaman.Çoluk çocuk gelip beni kanser edebilir sorun olmaz takmam diyorsan başla harici kati suretle önermiyorum. (oynayan arkadaşlarımda önermiyor girdiğinzde dini milli ırki manevi her türlü değerinizi kenara bırakmanız şart çünkü)
Hocam, namus kırmızı çizgimdir. LoL asla oynamayacağım o zaman.
LoL oynayan bütün arkadaşlarım hepsi benzer şeyi söylüyor. Eğer yüksek ranklarda oynuyorsan muhtemelen bu sorun olmaz. Dota için yüksek ranklarda oynadığımda neredeyse hiç kanser olmadım. Kimse küfretmedi. Takım arkadaşım yanlış hamle yapınca "sorry my bad" yazmasını bildihocam, namus kırmızı çizgimdir. LoL asla oynamayacağım o zaman.
Hiç deneyimlemedim ve merak ediyorum. Başlanır mı?
Başlanmaz. En kötü ne olabilir diye düşünüp başladım ama o kadar seçenek vardı ki... kendime en uygun olanı bulmak için hepsini tek tek denerken bir baktım bağımlı olmuşum. Oyun aslında çok eğlenceli ama bağımlılık yapıyor. Hem de çok.Hiç deneyimlemedim ve merak ediyorum. Başlanır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.