League of Legends'da tam olarak 5V5 oyun modu var mı?

yaraliordek

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Bütün modları denedim ama hiçbirinde 5V5 yok, hep nasıl oluyorsa karşı takım 4 ya da 5 kişi oluyor en az 3 olduklarını gördüm bizim takım ise benimle beraber toplam 1 ya da 2 kişi oluyor. He bazen +1 Yuumi olduğu oluyor o da işe yarıyor bazen de 2 oyuncuyu toplayınca 1 adam ediyor öyle 3 oluyor. Ben gerçek takım savaşı hissini yaşamak istiyorum, tek başıma çok zorlanıyorum, sıkıldım artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
5v5 değil şans işi ben 5V5 oyunu oynamaya geldim ama takımımdakileri toplasan 2 kişi etmiyor. Hiçbir işe yaramıyorlar ironik bir dille anlattım ama anlayamayanlar için; takımım oynamayı bilmiyor tek başıma oynuyorum ve ben bunu istemiyorum takım savaşı yapmak istiyorum eşit şartlar altında oynamak istiyorum 5 kişiyi tek başıma yenmek zorunda olmak istemiyorum.

5v5 değil şans işi ben 5V5 oyunu oynamaya geldim ama takımımdakileri toplasan 2 kişi etmiyor. Hiçbir işe yaramıyorlar ironik bir dille anlattım ama anlayamayanlar için; takımım oynamayı bilmiyor tek başıma oynuyorum ve ben bunu istemiyorum takım savaşı yapmak istiyorum eşit şartlar altında oynamak istiyorum 5 kişiyi tek başıma yenmek zorunda olmak istemiyorum.
Sırf bu nedenden dolayı 5v5 oynamayı bıraktım. TFT oynamaya başladım. URF falan gelince 5v5 giriyorum, o da günde max 2 oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı