League of Legends'e başlanmalı mı?

Reis bende 1 ay oldu başlayalı. Oyunda sana destek olacak arkadaşın yoksa başlama. Çünkü oyunu anlaman ve kavraman biraz zorlaşıyor. Hem zevkini de kaçırıyor. Benim laptopun kaldırdığı nadir oyunlardan kendisi.

Bağımlılık altına girmemek istiyorsan ilk anime izlemeyi bırakman lazım bence.
Her anime izleyen bağımlı değil, her lol oynayanda bağımlı değil.
Animeyi akşamları birkaç saat izliyorum

Uzak durun.

Bak hiç bakmadım kimsenin yorumuna hatta yazdığınıda okumadım. Sadece başlığı cevaplıyorum eğer hayatından memnunsan ve yapacak işlerin hobilerin ve hayatın varsa başlama.

Bak hiç bakmadım kimsenin yorumuna hatta yazdığınıda okumadım. Sadece başlığı cevaplıyorum eğer hayatından memnunsan ve yapacak işlerin hobilerin ve hayatın varsa başlama.
Dediğinize uyacağım.

Her anime izleyen bağımlı değil, her lol oynayanda bağımlı değil.
Animeyi akşamları birkaç saat izliyorum
Hocam ben 2 sinide bağımlıyım maalesef ama zaten yaşadığım şehir pekde zevkli değil bende gün içinde alamadığım zevki bunlardan alıyorum.

ARAM oynarsanız zevk veriyor gerçekten. Ben öyle yapıyorum dert yok, stres yok. Ranked cidden sıkıntılı ama.

Ben 2024 yılıdna hiçbir Online oyunu tavsiye etmem gerçekten mağaranızda oturun en azından sinir hastası olmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…