League of Legends'e başlanmalı mı?

Reis bende 1 ay oldu başlayalı. Oyunda sana destek olacak arkadaşın yoksa başlama. Çünkü oyunu anlaman ve kavraman biraz zorlaşıyor. Hem zevkini de kaçırıyor. Benim laptopun kaldırdığı nadir oyunlardan kendisi.

Gün içerisinde genel olarak ders çalışıyorum ve birkaç saat boş zamanım oluyor akşamları ama bunu değerlendirecek bir şey bulamıyorum. O kafayla kitap falan da okuyacak halim olmuyor. Fallout, Far Cry gibi oyunları denedim ama hiç eğlenemedim sanırım rekabet arıyorum. League of Legends isimli arkadaşı indireyim mi?
Aşırı toxic mi topluluğu?
Bağımlılık yapma olasılığı gerçekten yüksek mi?

Uzak durun.

Gün içerisinde genel olarak ders çalışıyorum ve birkaç saat boş zamanım oluyor akşamları ama bunu değerlendirecek bir şey bulamıyorum. O kafayla kitap falan da okuyacak halim olmuyor. Fallout, Far Cry gibi oyunları denedim ama hiç eğlenemedim sanırım rekabet arıyorum. League of Legends isimli arkadaşı indireyim mi?

Bak hiç bakmadım kimsenin yorumuna hatta yazdığınıda okumadım. Sadece başlığı cevaplıyorum eğer hayatından memnunsan ve yapacak işlerin hobilerin ve hayatın varsa başlama.

Her anime izleyen bağımlı değil, her lol oynayanda bağımlı değil.
Animeyi akşamları birkaç saat izliyorum :D
Hocam ben 2 sinide bağımlıyım maalesef ama zaten yaşadığım şehir pekde zevkli değil bende gün içinde alamadığım zevki bunlardan alıyorum.

ARAM oynarsanız zevk veriyor gerçekten. Ben öyle yapıyorum dert yok, stres yok. Ranked cidden sıkıntılı ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı