LeBlanc mı Pantheon mu?

  • Konuyu başlatan dieforhsyn07
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 4B
İkisi de birbirinden çoook farklı şampiyonlar. Pantheon, Tank ve AD gücü kullanıyor. Genelde tank olarak kasılması iyi olan bir şey. LeBlanc ise AP. Kırılgan bir şampiyon. E gerisi senin hangi türü oynamayı sevdiğine kalmış. Bunları falan hep kendiniz düşünmeniz gerek...
 
Pantheon üst koridorun yenilmezlerinden. Q ile rakibi sürekli rahatsız ediyor, E ile rahat farm alıyor ve rakibe fazla yaklaşmadan hasar verebiliyor. W hem gap closer hem sersemletme. Ayrıca ultisi sayesinde rahatça gank atıp diğer koridorlara da yardım edebiliyor. Hem tanklama hem de hasar verme özelliklerine sahip. Üst koridorda, ormanda oynayabiliyor, hatta orta koridorda ve altta destek olarak oynayan da var.

LeBlanc orta koridorda terör estiren bir şampiyon. Susturma, sersemletme, ani yüksek hasar, gap closer ve kaçış skilleri var. LeBlanc'de usta olduktan sonra önünde durabilecek kişi sayısı azdır. Ayrıca oyunun en iyi mekaniklerine sahip şampiyonlardan biri. Oynaması biraz zor fakat öğrendikten sonra çok zevklidir.

Sen seç.
 
LB ile sağa sola atlayıp trolleyerek 20-30 canla, baseden yeni gelmiş adamı öldürmek kadar zevkli bir şey yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pantheon bu metada orman rolünde kullanılıyor fakat üst koridorda da hala güçlü. LeBlanc 2200 elo ve üstü tüm maçlarda yasaklanıyor (diğer eloları bilemeyeceğim) Gerçekten güçlü bir şampiyon orta koridorda fakat oynaması da bir o kadar zor. Oyundan düştüyseniz kolay toplanabilen bir şampiyon. Fakat ikisi arasından bir seçim yapacak olsaydım LeBlanc derdim. SoloQ larda taşıma olasılığı Pantheon'dan daha yüksek.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı