Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar selam. MSI Optix MAG241CR monitörüm var. Nasıl silebilirim, yardımcı olur musunuz? Mönitörümün üstünde kola lekesi olur ya hani öyle lekeler var neyle çıkar bu? Tırnagımla denedim ama olmuyor.
Kola gibi şekerli ürünler kurumuş sertleşmiş ise alkolle silebilirsin veya kolonya kullanabilirsin hafif nemli bez,
peçete, fiber gibi bezler ile sil yavaş yavaş gittiğini görebilirsin.
Gözlük kullananlarda gözlük temizleme bezi oluyor. Onunla deneyebilirsin. Sakın ha peçeteye kolonya döküp te temizlemeye çalışma sonra ekranda küçük kılcal izler kalır.
The Solution Lcd, Led, Ekran, Laptop, Tablet, Bilgisayar, en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Cam sil kolonya vs. gibi akışkan sıvılar monitör silerken asla kullanılmamalı ve monitör paneli ellenmemeli. Panele zarar verebilirsiniz. Sıvılar panelin altında ki elektronik iletişime sağlayan bağlantı noktalarına gelmemeli.
Ben geçen LCD temizleme sıvısı ile yanında mikrofiber bez aldım. İşe yarıyor gayet temiz oldu.