LED mönitörümü nasıl temizleyebilirim?

20Okan20

Kilopat
Arkadaşlar selam. MSI Optix MAG241CR monitörüm var. Nasıl silebilirim, yardımcı olur musunuz? Mönitörümün üstünde kola lekesi olur ya hani öyle lekeler var neyle çıkar bu? Tırnagımla denedim ama olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kola gibi şekerli ürünler kurumuş sertleşmiş ise alkolle silebilirsin veya kolonya kullanabilirsin hafif nemli bez,
peçete, fiber gibi bezler ile sil yavaş yavaş gittiğini görebilirsin.

Ben monitörümü gözlük silme suyu ve gözlük silme beziyle temziliyorum ekranda hala tek bir kılcal çizik bile yok

Cam sil kolonya vs. gibi akışkan sıvılar monitör silerken asla kullanılmamalı ve monitör paneli ellenmemeli. Panele zarar verebilirsiniz. Sıvılar panelin altında ki elektronik iletişime sağlayan bağlantı noktalarına gelmemeli.
Ben geçen LCD temizleme sıvısı ile yanında mikrofiber bez aldım. İşe yarıyor gayet temiz oldu. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı