LED şeritler kolay kesilip birleştirilir mi?

Tolgaavc

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Amazon'dan govee LED alacağım fakat 5 metre diyor ben bunu 2 metre yapmak istiyorum kolay mı kesmek birleştirmek falan hiçbir bilgim yok ne gibi şeyler gerekli yapmak için?

Kesmek çok kolay, birleştirmek o akdar kolay değil :) Uzun geliyorsa bir bıçak veya makas yardımıyla rahatlıkla kendin kesebilirsin.

Ben şunu öğrenmek istiyorum. Kesildikten sonra kesilen her parçayı da çalıştırmak mümkün oluyor mu birbirinden bağımsız olarak? Kontrol edebiliyor muyuz uygulamadan?

Ben şunu öğrenmek istiyorum. Kesildikten sonra kesilen her parçayı da çalıştırmak mümkün oluyor mu birbirinden bağımsız olarak? Kontrol edebiliyor muyuz uygulamadan?
images (29).jpeg

Ok işareti olan kısımdan yani tam orta yerden kesmen gerekiyor. Kablo çekmek veya tekrar birleştirmek istiyorsan eğer lehimden anlıyorsan lehimlersin ya da düz ve köşeli birleştirme aparatları var daha pratik.

Her parçayı içim ayrı adaptör gerekir. Kutudan bir tane çıkıyor sanırsam yani bir parçayı kullanabilirsin. Zaten ucunda da adaptör girişi olur. Kestiğin parçalarda bu giriş olmayacak dolayısıyla sadece bu giriş olana eklersen çalışır. Yani kutu başına 1 parça çalışır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı