Leecher'in Seeder'den fazla olması ne anlama gelir?

Makaleler
1
Daha fazla  
İndireceğim 3.1 GB'lık torrentin Leech'i, Seed'den 1 tık fazla. Leecher 2 iken Seeder 1. Leecher'ların Seeder'lardan fazla olması ne anlama gelir?

Seeder: Seed yapan, yani gönderen. Tohumlayan.
Leecher: Seed yapanlardan veriyi alan. Alıcı

Eğer 20 GB bir dosya indirdiysen en az 20 GB Seed yapman gerek. Ben 3-4 aylık 35 Mbps simetrik internet ile 1 TB Upload yapmıştım.

Dosyayı indirip yükleme yapmaya devam etmezsen kötü bir şekilde anılabilirsin. Gerçi ben bunu hiç yapmadım yapmayı da düşünmedim.
Seeder: Seed yapan, yani gönderen. Tohumlayan.
Leecher: Seed yapanlardan veriyi alan. Alıcı
Dosya indirdikten sonra "Gönderiliyor" yazınca Seed yapmış oluyoruz. Sağ tıklayıp durdurunca da "Tamamlandı" yazısı gelince de Leecher mi olmuş oluyoruz? Doğru mu anlamışım?

Dosya indirdikten sonra "Gönderiliyor" yazınca Seed yapmış oluyoruz. Sağ tıklayıp durdurunca da "Tamamlandı" yazısı gelince de Leecher mi olmuş oluyoruz? Doğru mu anlamışım?
Aynen öyle Biraz vicdan meselesi. Mesela ben orijinal bulamadığım PS3 oyunlarını mecbur korsan çekiyordum. Bazı oyunları indirmem 1 haftamı aldı. Ama benim yüksek bir upload kapasitem olduğu için benden sonra 3 kişi full benden çekti tüm oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…