Left 4 Dead 2 çekilişi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam tabiriniz çok saçma cidden. GTA 6 falan demişsiniz ama para yatıramayanlar var. 3 lirası bile olmayanlar var, ayrıca 3 liraları bile olsa oyun oyundur fiyatına göre karşılaştırmayın. Çekiliş yapıyoruz burnumdan geliyor.

Tamam, fakat neden bu kadar kısa süre veriyorsunuz?

Hocam, konuyu takip ettiklerini düşündüğüm için. Ayrıca bitiş saatini de söylemiştim, kontrol etmeliler.

Biraz daha fazla verin, Yedek kişi tutun. Ayrıca belki adam tuvalete gitti çatır çatır geldi nasıl gelecek anında?

Biraz daha fazla verin. Yedek kişi tutun. Ayrıca belki adam tuvalete gitti çatır çatır geldi nasıl gelecek anında?
Orasını bilemem. Dediğiniz örneğe örnek vereyim hocam , "adamın elektriği gitti , bilgisiyarı yandı , şarjı bitti." ve çoğu zamanında yetişmemiş kişi hala mesaj yazmadı.

3 TL'lik oyun veriyorsun alt tarafi bir de fakir edebiyati yapiyorsun para yatiramayanlar var zart zurt.

Milleti sekilden sekile soktun burada.
Hocam afedersiniz ama bir dahada çekiliş yapmam burayada yazayım. Steam'ımda geriye kalan 34 TL vardı ona bir oyun alıp onun çekilişini yapacaktım ama cidden burnumdan geldi. Hani çekiliş yapıyoruz kötü oluyoruz yapmıyoruz kötü oluyoruz. Ayrıca madem yaptığım çekiliş 3 TL'lik sizde konuya önem göstermeseydiniz güzel olurdu gidip cyberpunk , gta 6 çekilişlerine katılsaydınız.
3 TL'lik oyun veriyorsun alt tarafi bir de fakir edebiyati yapiyorsun para yatiramayanlar var zart zurt.

Milleti sekilden sekile soktun burada.
Ayrıca ben witcher3 çekilişi yapcaktım ama önce bunu yapmak istedim fakat siz witcher3'ede aynı mualemeyi yaparsınız. "12 tL'liK OyUn ÇeKiLiŞi YaPıYoR ZaRt FaKiR GtA 6 YaPıYo SaNkİ"
Kim kazandı okuyamadım.
@DDLAO Hocam kazandı.

Son düzenleme:
Tabii ki yaparim, cekilis yapip insanlari buraya topluyorsaniz elle tutulur bir sey cekin en azindan. Disaridan komik gozukuyor.
Onlarca katılan insan neden katıldı? O Kadar alabilen insan olsaydı oyunu alıp katılmazlardı emin ol. Ayrıca senin burda ne işin var ya? Gidip cyberpunk oynayabilirdin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı