Left 4 Dead 2 çekilişi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabii ki yaparim, cekilis yapip insanlari buraya topluyorsaniz elle tutulur bir şey cekin en azindan. Disaridan komik gozukuyor.

Adam çekiliş yaptı çıkmadı diye haylazlık yapmaya gerek yok istediği oyunun çekilişini yapar ister 2.10 ister 250 TL olur gönlünden ne koparsa adamın.Ayrıca katılmak zorunda değilsiniz.

Adam çekiliş yaptı çıkmadı diye haylazlık yapmaya gerek yok istediği oyunun çekilişini yapar ister 2.10 ister 250 TL olur gönlünden ne koparsa adamın.Ayrıca katılmak zorunda değilsiniz.
Cekilise katilmadim ki cikmadi diye haylazlik yapayim.

Ayrica istedigini yapabilir, istedigini cekebilir. Ben bana gore dogru bir hareket olmadigindan bahsettim. Eger 3 TL'lik oyun cekilisi yapabiliyorsa demek ki cekilis yapabilecek bir kaynagi yok, bu toplara girmesine de gerek yok.

Ayrica istedigini yapabilir, istedigini cekebilir. Ben bana gore dogru bir hareket olmadigindan bahsettim. Eger 3 TL'lik oyun cekilisi yapabiliyorsa demek ki cekilis yapabilecek bir kaynagi yok, bu toplara girmesine de gerek yok.
Gönlümden koptu ve bende yapmak istedim. Ayrıca olmayan o kadar kişi varmışki katıldı. Size göre küçük olabilir fakat diğer insanlarda yokmuş demekki katıldılar.

Hocam bu toplara girmesi için yeterli sayıda 3 TL'lik oyun bol bol var rahat olun siz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı