Left 4 Dead 2 msvcr100.dll hatası

o1Poseidon

Hectopat
Merhaba dostlar.
Left 4 Dead 2 oyununu indirdim. Fakat oyunu açmaya çalışırken MSVCR100.DLL hatası veriyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Biraz araştırdım msvcr100.dll dosyasını oyunu olduğu yere kopyalayın diyorlar da ben kopyaladım aynı hatayı verdi. Sonra bin dosyasının içine attım ondan sonra 0xc0000007b hatasını verdi.
Yardımcı olanlara şimdiden sonsuz teşekkürler.

Bunu paylaşın ve MediaFire, Google Drive gibi sitelere upload edin. Bilen insanlar inceleyecektir.

Oyun için gerekli, bunları kurun:

Eski Visual C++ sürümlerini kaldırın.

Merhaba dostlar.
Left 4 Dead 2 oyununu indirdim. Fakat oyunu açmaya çalışırken MSVCR100.DLL hatası veriyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Biraz araştırdım msvcr100.dll dosyasını oyunu olduğu yere kopyalayın diyorlar da ben kopyaladım aynı hatayı verdi. Sonra bin dosyasının içine attım ondan sonra 0xc0000007b hatasını verdi.
Yardımcı olanlara şimdiden sonsuz teşekkürler.
Microsoft visual C++ programından dolayı kaynaklanabilir bu hata bende sea of thieveste mscvr140 hatasını alıyordum program ekle veya kaldır yerine C++ yaz kaldıra tıkla sonra açılan pencereden onar de bunu bütün Microsoft visual C++ programları için yap.

Microsoft Visual C++ programından dolayı kaynaklanabilir bu hata bende Sea of Thieves'te MSCVR140 hatasını alıyordum program ekle veya kaldır yerine C++ yaz kaldıra tıkla sonra açılan pencereden onar de bunu bütün Microsoft Visual C++ programları için yap.

Onarmak yerine tekrar kurabilir, daha sağlıklı olur:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı