Legacy mode ve CSM olmadan Windows 7 nasıl kurulur?

Çok sıkıntı mevzuymuş cidden. Benim mi zaman algım kayboldu şurda bi kaç sene önce 10 bilgisayardan 6 sında 7 sinde Windows 7 vardı şimdi ne oldu böyle desteklememe mevzusunu geçiyorum kuramıyoruz bile. Windows 11 de çok fazla buga giriyor bilgisayar sebebini anlamadığım şekilde. Windows 10'un da tasarımı hiç hoşuma gitmiyor. Bugüne kadar tek memnun kaldığım işletim sistemi Windows 7 ve XP. O yüzden dönmeye çalışıyorum ama yapacak bir şey yok demek ki.
Windows 10 veya 11 yükleyip mesela bu videodaki gibi detaylı bir görünüm ayarı yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 10 veya 11 yükleyip mesela bu videodaki gibi detaylı bir görünüm ayarı yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mantıklı geldi Windows 7 gibi olmaz tabiki ama en azından Windows 10'un (bence) berbat olan tasarımından kurtarır. Windows 11 ses açıp kısarken bile donuyor buga giriyor. Windows 10 sürümüne düşüp bunu kullanabilirim teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı