Legion 5 Pro alınır mı?

Bütçe
55.000₺
Ben teste bakmam, ben akli basinda kullanicinin kullanim deneyimine bakarim. 3 yil kullanacagin laptopu 3 saat test ederek hakkinda deneyim sahibi olamazsin. Argumanlariniz da kultur seviyenize yakisir duzeyde. Ne yapayım Şikayetvar sitesindeki laptopumun pili zarar gormesin diye şarjda kullanıyorum oyunlar cok yavas para iadesi istiyorum gibi konulari mi okuyayim. Benim vaktim sizinki kadar degersiz degil. Sizin gibi 10 tane cikartirim cebimden basiyorum blogu geciyorum.

Ilk mesaja bak kim kime laf atmis, Allah akil fikir versin.
en iyisi sensin abimmm.sen bizden 10 tane çıkarırsın helal olsun sana seviliyorsun.

Legion Discord grubu. Eskiden fena değildi ASUS zaten son 5 yıldır kalitesi dustu.

Teşekkür ederim. Detaylı inceleme yapacağım

Boş yapıyorsun bana burada ASUS'la Lenovo ve HP'yi şu an karşılaştıramazsın bile. Bir seri arızalı diye o markanın tüm bilgisayarları arızalı olmuş olmuyor. Şu an ASUS'un (yeni) modellerinde hiçbir sıkıntı yok. Laptoplarda 90 derece sıcaklıklar normal. Elbet bunu bir gün öğreneceksiniz.

ASUS'un TUF FX serileri giriş seviye.
STRIX ve STRIX Scar serileri kaliteli ve ülkemizde pahalı.

Lenovo ve HP hakkında bilgim yok.

Son düzenleme:
Kanka Legion 5 Pro neredeyse masaüstü gibi az ısınıyor Legion 5 Pro mantıklı bayağı bende var laptop alacaksan ekran kartına bakıp almayacaksın laptopta ekran kartı watt ı çok öenmli bir de anakart önemli Legion 5 Pro da ana kartta ekran kartı wattıda gayet iyi alablirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı