Legion 5 Pro vs Tulpar v25.1 vs STRIX G17

Şimdi gördüm konuyu.
Etiket yanlış olmuş.
Legion 5 Pro en iyi seçim.

Fakat 1600P 3060 için biraz zorlu.
1200p'de kullanabilirsiniz ağır oyunlarda. MUX'da var.
Hayırlı olsun şimdiden.
ROG hikaye oyunlarında daha iyi performans verecektir ama sizin parlak bir ekrana ihtiyacınız varmış.
Kalite olarak da Legion daha iyidir.
 
Son düzenleme:
Hocam bütün laptoplara hakimim özellikle Legion serisine ve bu laptoplar arasından en memnun kalacağınız o olacaktır. ROG ne kadar ışıkları ve tasarımıyla cezbetse de güç ve ekran olarak bir de MUX'a sahip olmamasından oldukça geride kalmakta Legion'dan. Legion alın geçin. Benim de bütçem olsa Legion alırdım.
@Turkish Kebab, hocam kararımı verdim l5p alacağım çok teşekkürler sizce peki AMD'li modeli mi tercih etmeliyim yoksa Intel'li modeli mi?

@@Radeon RX 5500M, hocam MUX olayına açıklama getirdiğiniz için çok teşekkürler.

Bu tamamiyle senin kararın. Intel oyunlarda 10-20 FPS yüksek verecektir. Bunun yanında edit vb. işlerde AMD çok daha önde. Ayrıca Thunderbolt desteği de var Intel'in. Şunu da unutma bu model ilk başta AMD ile piyasaya sürüldü ve herhangi bir şikayet görmedim şahsen. Son olarak eğer batarya senin için önemliyse AMD almalısın 3 saat gibi bir fark var battery Life olarak bunu da Intel 4 AMD 7 saat veya 8 saat olarak düşünebilirsin.
Guzel secim, AMD modelini kullaniyorum tas gibi simdilik. Amacinin oyun oynamak oldugunu varsayarak Intel tavsiye ederim.
Hocam nereden aldınız acaba ? Merak ettiğim için soruyorum sadece. Çok istediğim bir modeldi de.
 
Sana Intel aldıralım diyorum ben :) Aldığında @Radeon RX 5500M ile beni etiketlersin artık:)

Tabii ki hocam eylül 19'da almış olacağım takriben 15-20 günlük bir deneyim ettikten sonra uzun bir performans deneyimi yazarım. 🙂

@Almost Human Paylastiginiz Technodom sitesinden nasıl alaca

@Almost Human Paylastiginiz Technodom sitesinden nasıl alacaksiniz?

Kırgızistan'da okuyorum.
 
Son düzenleme:
@Almost Human Turkiye'ye ne siklikla geliyorsunuz? Lenovo modeli o fiyata gore cok hosuma gitti ancak paylastiginiz siteden alma imkanim yok.
Bu ürün Kazakistan'da ve ülke Şangay Beşlisine üye olduğu için ihracatta üye olan ülkelere ekstra bir fiyatlandırma kısıtlı olarak yapılıyor yani Çin'den alırsam da hemen hemen aynı fiyat.

Yaz aylarında Türkiye'deyim, 9 ay orada.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı