Ramazan Ö
Hectopat
Benimde endişem bu hocam Steam'da benzeri bir durum olmuştu benim içinBende bundan korkuyorum ben çok şansızsım alsam kesin newegg çökecek![]()
Benimde endişem bu hocam Steam'da benzeri bir durum olmuştu benim içinBende bundan korkuyorum ben çok şansızsım alsam kesin newegg çökecek![]()
Siparişim onaylandı bakalım devamında ne gibi bir durum olacak.
Umarım yollarlar.Boşuna heveslenmeyin zaten yanlış fiyatlandırma. Kimseye yollamayacaklar.
Ekran görüntüsü atar mısınız?Siparişim onaylandı bakalım devamında ne gibi bir durum olacak.
hocam sizin bir tane konuda Newegg deneyiminizden biraz bahsedip kartınızı yurtdışına açık olsun Enpara'ya attım falan diye güzel açıklayıcı bir mesajınız vardı rica etsem onu buraya ekran görüntüsü şeklinde atabilir misiniz?
Resmini atayım hemen. Bu onaylanma değilde ben mi yanlış algılıyorum. Eki Görüntüle 904602Onay değildir o, onay olsa duramazsın.In Processing gibi bir şey yazıyodur muhtemelen, yani inceleme sürecinde gibi bir şey.
Hayırlı olsun!Ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Az önce 6 tane almıştım? Bu ne lan?
Eki Görüntüle 904598
Resmini atayım hemen. Bu onaylanma değilde ben mi yanlış algılıyorum. Eki Görüntüle 904602
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.