Legion 5 RTX 2060 3,682 TL!

Support yanlış bir fiyatlandırma olduğunu, herhangi bir sipariş vermemem gerektiğini eğer sipariş verirsem siparişlerin teslim edilmeyeceğini bildirdi. 3680 lira üzerinden verilen ve onaylanan siparişler iptal mi edilecek dediğimde yanlış birim fiyatı üzerinden verilen siparişlerin beklemeye alınıp iptal edileceğini söyledi. Umarım kargolama aşamasına geçen arkadaşlar teslim alabilirler.
İnanmayın arkadaşlar, hepsini yan hesap açıp kendi alacak.
 
Ben de konuştum 5 dakka önce. Bana da bu fiyatın normal olduğu bir problemin olmadığını söyledi tr de yaşadığımı belirttim iyice
İlk konuştuğum kişi bana da bir sorun olmadığını, fiyatın normal olduğunu söyledi. Şimdi konuştuğum kişi ise fiyatlandırmanın yanlış olduğunu ekiplerin konuyla yoğun şekilde ilgilendiğini belirtti.
 
Sonra ne olmuştu?

Hangi siteden ve ne oldu sonrasında, iade işlemi mi gerçekleşti?

Konunun en son ne olduğunu net hatırlayamıyorum. Trendyol aracılığı ile satış olmuştu. Alanların birçoğunun siparişi iptal olmuştu. Daha sonra bir özür açıklaması oldu. Ama para iadeleri oldu mu olmadı mı onun hakkında net bir açıklama geçmedi forumda. Bir kısmının para iadesi 2 haftayı bulmuştu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı