Legion 5I Pro 2022 48.000 TL'ye alınır mı?

Teşekkür ederim hocam öneriniz için, çok bilmediğim bir marka o yüzden Lenovo halen daha cazip geliyor. 45'e dediğiniz gibi bağlamaya çalışacağım.

Monster gibi kendi üretmiyor açıkçası çoğu marka kendi üretmiyor Tayvan'dan geliyor marka basılıyor ama güvenilir MSI bile aynı markanın laptopuna logosunu basıp satıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monster gibi kendi üretmiyor açıkçası çoğu marka kendi üretmiyor Tayvan'dan geliyor marka basılıyor ama güvenilir MSI bile aynı markanın laptopuna logosunu basıp satıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet hocam öyledir elbette sonuçta hiç bir firma tamamen kendi üretmiyor, parçaların hepsi benzer fabrikalarda farklı firmalar için yapılıyor. Ama işte firma güvenilirliği konusunda yeni markalara güvenmekte zorlanıyorum. Uygun fiyatlı bir ürün alacak olsam hadi deneyeyim ve destek vereyim diyeceğim ama 41K Gamegaraj'a vermek yerine 45-48k Lenovo daha mantıklı geliyor.

MSI GameGaraj'in laptoplarina marka basip satiyor mu?

Arkadaşlar merhaba,

Birine yurt dışından Legion 5I Pro getirtebiliyorum, ancak kendisi yakın arkadaşım olmadığı için aynı fiyattan değil de 10.000 TL karla satmak istiyor. Bu durumda 48.000 TL'ye mal oluyor bana, bu para verilir mi bu cihaza? Özelliklerini aşağıya yazacağım, bu fiyata TR de alınabilecek daha iyi cihazlar var mıdır?

Cihazın incemelerini izliyorum ASUS Zephyrus M16 ya göre, HP Omen 16 ya göre falan kıyaslamalarına bakıyorum gayet iyi görünüyor genelde hep üst seviye beğenilmiş.

Özellikleri şu şekilde:

• 12th generation Intel® Core™ i7-12700h Processor (e-cores up to 3.50 GHz p-cores up to 4.70 GHz)
  • Windows 11 Home 64.
  • NVIDIA® GeForce® rtx™ 3070 Ti laptop GPU 8 GB GDDR6.
  • 16 GB DDR5-4800MHz (SO-DIMM) - (2 X 8 GB)
  • 2 TB SSD M.2 2280 PCI-e gen4 TLC (2 X 1 TB)
  • 16" wqxga (2560 X 1600), IPS, anti-glare, non-touch, HDR400, 100%srgb, 500 nits, 165Hz,
  • LED backlight, narrow bezel, Low Blue light.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Kimsenin bir fikri yok mu?

Amerikan prizli olarak aktif test edebildiğim ve incelemesini yaptığım Legion 5 Pro cihazları şiddetle tavsiye ederim forumda incelemesi mevcut muadili bir işlemci yok Intel Core i7-12700h ve 3070 Ti ikilisi o fiyata kaçırmayın gen 4 RAID yapılmış SSD avantajı muhteşem hız veriyor ve ekranı cidden aşırı kaliteli piyasada muadilleri 10k daha pahalı.

Amerikan prizli olarak aktif test edebildiğim ve incelemesini yaptığım Legion 5 Pro cihazları şiddetle tavsiye ederim forumda incelemesi mevcut muadili bir işlemci yok Intel Core i7-12700h ve 3070 Ti ikilisi o fiyata kaçırmayın gen 4 RAID yapılmış SSD avantajı muhteşem hız veriyor ve ekranı cidden aşırı kaliteli piyasada muadilleri 10k daha pahalı.

Teşekkür ederim yani muadili olarak gördüğünüz TR de satışı olan birkaç link paylaşmanız mümkün mü?

@estergon Bir de şunu sorabilir miyim? TR de kullanabilmek için priz çevirici aparat yeterli oluyor mu? Şarj adaptörünü değiştirmem gerekmiyor değil mi?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim yani muadili olarak gördüğünüz TR de satışı olan birkaç link paylaşmanız mümkün mü?

@estergon bir de şunu sorabilir miyim? TR de kullanabilmek için priz çevirici aparat yeterli oluyor mu? Şarj adaptörünü değiştirmem gerekmiyor değil mi?

Hayır bende çeviri ile kullanıyorum ayrıca Amerikan priz olan kablonun TR priz halini yetkisi servisinden veya bir elektrikçiden alıp takabilirsiniz güç kaynağı 300W zaten kendi kendini ayarlıyor.

Muadil olarak MSI Raider serisi laptoplara bakabilirsin aynı segmentte ürünler ama fiyat olarak 2 kat pahalılar.

@estergon Bir de şunu sorabilir miyim? TR de kullanabilmek için priz çevirici aparat yeterli oluyor mu? Şarj adaptörünü değiştirmem gerekmiyor değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı