Legion Y27 30 vs TUF VG27VQ

Bütçe
5000
165Hz kullanırsın o zaman çok bir önemi olmaz kronik bir sorunu yoksa.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aboooooo bu ne böyle VA panellerin hepsinde böyle mi oluyor.
 
Aboooooo bu ne böyle VA panellerin hepsinde böyle mi oluyor.
Yani bilemiyorum daha önce VA panel kullanmadım ama genel olarak böyle bir durum var. O yüzden VA'dan uzak duruyorum. IPS'te de ghosting belki belirli bir seviyede vardır ama bu ghosting değil de başka bir şey sanki. Özellikle siyahlarda oluyor. Bir de technopatta bir şey okuyorsunuz sayfayı aşağı indirirken yazılar gözükmüyor sanırım. Belki normal kullanımda bunu herkes fark etmiyordur bilemiyorum ama ben uzak duruyorum VA'dan. Yoksa VA'nın kontrast değerini IPS'in canlılığına tercih edebilirdim.
 
Yani bilemiyorum daha önce VA panel kullanmadım ama genel olarak böyle bir durum var. O yüzden VA'dan uzak duruyorum. IPS'te de ghosting belki belirli bir seviyede vardır ama bu ghosting değil de başka bir şey sanki. Özellikle siyahlarda oluyor. Bir de Technopat'ta bir şey okuyorsunuz sayfayı aşağı indirirken yazılar gözükmüyor sanırım. Belki normal kullanımda bunu herkes fark etmiyordur bilemiyorum ama ben uzak duruyorum VA'dan. Yoksa VA'nın kontrast değerini IPS'in canlılığına tercih edebilirdim.

Şimdi hocam ayın 15'inde Vatan Bilgisayar'a gideceğim 3 haftta önce bakmaya gitmiştim VG27vq ölü piksel ghosting ışık sızması falan olur mu dedim çalışan personele hayır kesinlikle zaten biz burada yanınızda deniyoruz öyle bir sorun varsa diğerini deniyoruz sorunsuz olanı veriyoruz dedi eğer bu sorunlardan herhangi biri yoksa alayımı VG27vq yu ben kavisli ekran istiyorum bir de sanırsam Legion Y27 30'un paneli biraz yer kaplıyor masam çok uygun değil onun için dediğim gibi VG27vq yu bir sorunu olmadığı taktirde alayımı.
 

Geri
Yukarı